What's on my desk | Wat kan er niet ontbreken op mijn bureau?


Doordat ik een eigen bedrijf heb, spendeer ik veel van mijn tijd achter de laptop. Voor het invoeren en verwerken van orders, voor het ontwikkelen en ontwerpen van nieuwe producten of bijvoorbeeld voor het behandelen van e-mails. Ik zit hierdoor elke dag uren achter mijn bureau. Het leek mij daarom leuk om vandaag een 'What's on my desk' met jullie te delen; wat kan er niet ontbreken op mijn bureau?

Het allerbelangrijkste op mijn bureau is mijn laptop. Met een webshop is het natuurlijk wel zo handig om die tot je beschikking te hebben. Ik heb op dit moment een Asus laptop en gebruik deze met heel veel plezier. Voor de orders, het behandelen van mailtjes en natuurlijk het leukste; nieuwe producten ontwerpen. Voor het ontwerpen vind ik het tevens belangrijk om een goede muis te gebruiken. Ik gebruik er momenteel eentje van Logitech en die is perfect voor mijn kleine handjes.

Bij mijn laptop heb ik ook een webcam, iets wat we in de huidige tijd haast niet meer weg kunnen denken. Perfect tijdens een zoom meeting bijvoorbeeld! Daarnaast maak ik soms ook even een fotootje met de webcam als ik ergens snel een foto van wil uploaden naar mijn laptop.

Hoewel ik veel digitaal doe, vind ik het opschrijven van mijn 'To do list' het fijnste met pen en papier. Ik gebruik hiervoor een planner of agenda. Het verschilt maar net wat ik dat jaar aanschaf. Dit jaar gebruik ik de Josh V Mascha Planner en die bevalt mij heel erg goed. Ik schrijf hierin iedere dag op wat ik moet doen en welke afspraken ik niet moet vergeten.

In mijn agenda werk ik met een pen en een markeerstift. Dat zijn dan ook gelijk de volgende items waar ik niet zonder kan. Een pen om alles op te schrijven, en een markeerstift om alles mee af te strepen wanneer het voltooid is. Je kan het natuurlijk ook doorkrassen, maar dat vind ik er zo rommelig uitzien. Een markeerstift werkt voor mij beter, en zo kun je het later ook nog teruglezen.

Een volgende, belangrijke 'basic' is mijn printer. Ik heb meerdere printers op mijn bureau staan, maar de belangrijkste is toch wel de normale printer. Hiermee print ik pakbonnen, facturen en natuurlijk adreslabels voor op alle pakketjes. De pakken labels, papier en inkt vliegen er hier dan ook door! 

Mijn bureau is eigenlijk altijd heel erg georganiseerd, en dat houd ik ook graag zo. Naast bovenstaande punten is het enige wat er nog op mijn bureau ligt mijn telefoon én een vaste telefoonlijn. Deze gebruik ik om klanten telefonisch te woord te staan, en om te bellen met leveranciers. Dat is tenslotte ook af en toe nodig!

Last but not least; een kop thee. Ik ben een enorme koukleum en daardoor zetten wij regelmatig een kopje thee als we achter onze bureaus zitten. Als je even zit krijg je het namelijk een stuk sneller koud dan wanneer je actief aan het werk bent. Oh en niet te vergeten; een snack op zijn tijd is ook welkom!

Ik ben heel benieuwd of jullie voor je werk ook veel achter jullie bureau zitten. Ben je dan een georganiseerd type, of maak jij er juist liever een ''georganiseerde'' rommel van? 

'' Zit jij voor je werk veel achter een bureau?

Dit artikel bevat betaalde promotie.
Lees hier mijn disclaimer. 

3 opmerkingen

 1. Leuk om te lezen. Mijn bureau is ook altijd georganiseerd, anders leidt mij dat teveel af.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Door nu van thuis te werken zit ik constant achter aan mijn bureau. Die staat nu nog in de woonkamer, maar dit weekend gaan we naar Ikea achter een Ivar uitklaptafel (eindelijk terug op stock!!!) zodat ik eindelijk een echte bureau kan installeren in onze extra kamer. 95% van mijn tijd (behalve het slapen) spendeer ik anders in één kamer en dat is gewoon te veel :) :)

  Ik vroeg me wel af waarom je meerdere printers hebt staan?

  xo Noor

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat fijn zeg! Dat snap ik volkomen. Ik heb gelukkig mijn werk nog, anders zou ik ook helemaal gek worden in één ruimte de hele dag.

   Ik heb een webshop + winkel met gepersonaliseerde baby producten, dus wij werken met heel veel verschillende druktechnieken. Onder andere sublimatie, waarvoor we al drie verschillende printers hebben. :)

   Verwijderen