3 Simpele, maar chique zomer outfits


Op het moment dat ik dit artikel type komt het met bakken uit de lucht vallen, maar dat mag de pret niet drukken. Ik kan namelijk niet wachten tot het zomer is en we alle korte broekjes, rokjes en jurkjes weer uit de kast kunnen halen. We hebben al een paar zonnige dagen achter de rug, maar nog lang niet genoeg. Om alvast een beetje in de stemming te komen deel ik vandaag drie simpele, maar tegelijkertijd chique zomer outfits!


Simpel, maar chique. Dat is eigenlijk hoe ik mijn kledingstijl het liefste omschrijf. Ik vind het wat betreft kleding heel belangrijk om comfortabel te zijn, maar tegelijkertijd wil ik wel dat het er leuk uit ziet. Ik houd van alles wat roze is, gemaakt is van tweed of Chanel achtige vibes uitstraalt. Dat is helemaal mijn straatje. Ik houd er alleen niet van om dingen te dragen die kriebelen, oncomfortabel zitten of niet praktisch zijn, al hoe mooi ze er dan ook uit kunnen zien.

Deze eerste outfit is dan ook alles behalve oncomfortabel. Dit leuke jurkje is gemaakt van een Tweed stofje, maar zit zó lekker luchtig dat hij perfect is voor de zomer. Tweed is namelijk over het algemeen vrij warm, maar bij dit jurkje is dat absoluut niet het geval. Wel warm genoeg natuurlijk, maar niet zo dat het zweet je gelijk uitbreekt.

Dit leuke jurkje kocht ik onlangs via Vinted en liet ik vermaken bij de lokale kleermaakster zodat hij mij perfect past. Ik kocht op Vinted nog twee andere jurkjes, dus mocht je benieuwd zijn; bekijk dan even mijn artikel Vinted Shoplog.

Dit leuke jurkje komt oorspronkelijk van Zara, maar is dus al van een wat oudere collectie. Ik zie hem echter regelmatig tweedehands voorbij komen, dus daar kan je hem nog prima scoren! Ik combineer dit jurkje met deze leuke nude kleurige sandalettes van H&M.


Outfit nummer twee is by far mijn favoriet, want dit jurkje is gorgeous! Deze scoorde ik al weer een paar maand geleden bij H&M, maar kwalitatief gezien zou je écht niet zeggen dat hij daar vandaan kwam. Nu is hij ook iets prijziger dan de meeste jurkjes van de H&M, maar nog steeds is hij heel erg budgetproof. Ik scoorde deze namelijk voor slechts €49.95! Hij zit nog in de huidige collectie, dus als je geluk hebt kun je hem nog in jouw maat vinden. Ze hebben ook een mooie cardigan in dezelfde stijl, al stuurde ik die na even twijfelen toch terug.

Dit leuke jurkje zit onwijs comfortabel en heeft een heel fijn stofje. Niet te warm, niet te koud. Deze wil je niet dragen als het veertig graden is (maar dan is eigenlijk alles te warm), maar voor een graadje of 20-25 is dit perfect. Ik combineerde het jurkje met mijn fijne hakken van Supertrash.


Last but not least een outfit met een broekje! Wanneer ik ga werken draag ik de meeste dagen het liefste een broek. Dit broekje van Zara is daarvoor dan ook perfect. Hij ziet er uit als een rokje, maar het is eigenlijk een broekje; een skort dus! Deze kleur roze is iets feller dan ik normaal gesproken draag, maar hij staat zó leuk en fris dat ik hem wel moest kopen.

Deze combineerde ik met een mooi, zijden shirtje van Vila. Deze valt heel losjes en zit lekker luchtig. Een hele comfortabele outfit, die er tegelijkertijd toch heel leuk en classy uitziet. Deze combineerde ik opnieuw met de nude kleurige sandalettes van H&M.

En dat waren ze; drie simpele, maar (wat mij betreft) chique outfits voor de zomer. Ik ben benieuwd of jullie één van deze outfits zelf zouden dragen, en wat jullie het liefste in de zomer uit de kast trekken!

'' Wat is jouw ultieme comfortabele zomer outfit?

2 opmerkingen

  1. Mooie outfits, staan je prachtig! Ik draag zelf geen rokjes, maar zomers soms wel een jurkje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het zwart witte jurkje vind ik echt super mooi! Classy :)

    BeantwoordenVerwijderen