Styletone Box - Mei 2021


Het is weer tijd voor een nieuwe Styletone box! Een fijn momentje voor jezelf met vijf nieuwe producten. Deze maand is het thema 'Spicy & Glowy', wat erg veelbelovend klinkt. Ik was natuurlijk weer erg nieuwsgierig naar de inhoud van de box en deel deze vandaag graag met jullie. LOOkX Sheet Masker - Winkelwaarde €12.50
Vorige maand was volgens mij de eerste maand zonder masker in de box, maar deze maand zit hij er natuurlijk weer in. Dit keer is het een sheet masker van LOOkX. Ik kende dit merk al wel (het zit ook regelmatig in de Styletone box), maar ik wist niet dat zij ook skincare producten verkochten. 


Marie Stella Maris Lip Balm - Winkelwaarde €12.00
Dit product is mijn favoriet uit de box van deze maand; een lippenbalsem van Marie Stella Maris. Dit merk zie ik steeds vaker voorbij komen en oogt wat mij betreft heel chique en luxe. Deze lippenbalsem heb ik uiteraard al getest en deze bevalt mij heel erg goed. Hij plakt nauwelijks en hydrateert mijn lippen zonder dat de balsem heel vettig aanvoelt. Echt een aanrader.


Floss Highlighter 'Sunlit' - Winkelwaarde €20.00
Opvallend aan de box van deze maand is dat er heel veel make-up producten in zitten (vier van de vijf). Dat vind ik zelf alleen maar leuk, maar meestal is dat niet het geval. Het tweede make-up product in de box is deze highlighter van het merk Floss. Dit is wel een vrij poederige highlighter, maar hij geeft zeker een mooie glow.


Creative Cosmetics Fijne Lijntjes Kwast - Winkelwaarde €12.95
De laatste twee producten in de box zijn beide geschikt voor de ogen. Het eerste product is een klein oogschaduw kwastje van het merk Creative Cosmetics. Hiervan hebben we inmiddels meerdere kwasten in de boxen ontvangen. Ik gebruik ze zelf niet, maar hier ga ik ongetwijfeld iemand anders blij mee maken.


Mayy Beauty Oogschaduw Palette - Spice Spice Baby - Winkelwaarde €16.92
Last but not least een oogschaduw palette van het merk Mayy beauty. Dit palette bestaat uit drie matte kleurtjes én twee kleurtjes met een mooie shimmer. Op het eerste oog ziet het palette er een beetje heftig uit (zo'n felle oranje kleur zou ik namelijk nooit dragen), maar als je die middelste kleur wegdnkt is het eigenlijk een heel draagbaar palette. Deze ga ik zeker uitproberen.

En dat was hem weer; de Styletone box van deze maand! De Classic Box kost €16.95 (inclusief verzending) en heeft deze maand een waarde van €74.37. Hoewel ik nooit iedere maand alle producten zelf houd (want daar heb ik simpelweg té veel make-up voor), vind ik het voor het geld weer een hele leuke box. Je krijgt voor weinig geld echt een aantal mooie producten om uit te proberen. 

'' Welk item uit deze box is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

2 opmerkingen

  1. Mijn favoriet zou de lippenbalsem zijn. Marie Stella Maris is een heel fijn merk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op LOOkX na zijn het allemaal merken die ik nog niet ken, leuk! Het meest benieuwd ben ik naar het palette en de highlighter, het kwastje lijkt me trouwens ook erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen