Vinted Shoplog - Heel veel roze


Daar ben ik weer! Sinds ik de app van Vinted op mijn telefoon heb ben ik weer helemaal fan van het online, tweedehands shoppen. Ik deed dit altijd al veel, maar via Vinted vind ik het nog net een stukje gemakkelijker dan via bijvoorbeeld Marktplaats. Vorige maand deelde ik mijn eerste Vinted shoplog, en vandaag is het tijd voor deel twee. Dit keer met een duidelijk thema; roze.

Door de lage prijsjes is het tweedehands shoppen altijd heel erg verslavend. Je ziet snel iets leuks én het kost vaak helemaal niet zoveel. Het allerleukste aan Vinted is echter dat er ook veel mensen uit andere landen op zitten, waaronder voornamelijk Frankrijk. Hierdoor kom je ook andere merken tegen die je misschien helemaal nog niet kende.

Ik ontdekte via Vinted het merk 'Catherine Masson'. Dit merk heeft allerlei lieve zeepjes en geurartikelen in de meest Franse vormgeving. In de vorm van Macarons, Madeleines en noem het maar op. Daar werd ik natuurlijk héél enthousiast van.

Ik bestelde dan ook vier verschillende items bij één verkoper. Twee daarvan gaf ik aan mama cadeau voor moederdag (en eentje zomaar), en de andere twee koos ik voor mijzelf. Het eerste item dat ik uitkoos was dit doosje met Madeleine zeepjes. Madeleines zijn kleine cakejes die in Frankrijk heel populair zijn. Ik eet ze zelf ook graag, al zijn deze puur voor de sier. Ze komen in een chique doosje en ruiken ontzettend lekker. Ik heb ze nog even in het plastic zitten, maar ik ga ze binnenkort ergens neerzetten en daadwerkelijk gebruiken!


Daarnaast kocht ik ook nog dit lieve, vierkante doosje. Hierin zitten twee schattige macarons in de kleuren roze en oranje. Dit doosje is opnieuw heel chique vormgegeven en ziet er ook daadwerkelijk uit alsof het net van de Patisserie afkomstig is. Ik wil er bijna een hapje van nemen!

Voor deze twee prachtige doosjes betaalde ik samen €20.00 exclusief verzendkosten. Wellicht niet ontzettend goedkoop voor zeepjes, maar wat mij betreft zijn ze hun geld helemaal waard.


Naast zeepjes kocht ik ook nog twee kledingstukken via Vinted. Eigenlijk drie, maar één van de items was een rokje die mij helaas te kort was. Deze had ik dezelfde dag ook alweer verkocht via Vinted, dus dat was gelukkig niet zo'n ramp.

Een item die ik wel heb gehouden is deze leuke spencer van Ted Baker. Ik vind spencers ontzettend leuk, maar dan wel eentje die bij mijn stijl past. Deze roze, ultrazachte spencer voldoet helemaal aan die eisen. De kraag is versierd met zilverkleurige steentjes en geeft een hele chique uitstraling. Ik kan niet wachten om deze te gaan dragen! Deze spencer is in nieuwstaat en kocht ik voor slechts €20.00 exclusief verzendkosten.


Terwijl ik dit artikel schrijf besef ik mij dat ik onlangs ook nog een kort, babyblauw broekje van Zara heb gekocht. Deze ben ik helemaal vergeten te fotograferen, maar die houden jullie van mij te goed. Ik zal hem in mijn volgende Vinted shoplog delen -als ik hem dan niet weer vergeet, natuurlijk ;)-.

Deze roze skort is echter vergelijkbaar qua uiterlijk. Een skort is een kort broekje dat er op het eerste oog uit ziet als een rokje, en ik ben gek op die dingen. Hele korte rokjes vallen namelijk vaak niet helemaal over mijn billen, maar met zo'n broekje heb je net even wat meer bescherming en kijk je er niet helemaal zo snel onder. Ideaal!

Dit broekje komt van Zara en is wederom echt in uitstekende staat. Deze scoorde ik voor slechts €5.00 exclusief verzendkosten, dus dat was opnieuw een hele goede deal.

Ik ben heel blij met al mijn aankoopjes en ben vooral heel erg nieuwsgierig of er iets tussen zit wat je zelf ook zou kopen. Daarnaast ben ik ook heel benieuwd of jullie de laatste tijd nog iets tweedehands hebben gescoord. Let me know!

'' Shop jij wel eens tweedehands?

6 opmerkingen

 1. Mooie dingen heb je gekocht. De zeepjes zijn inderdaad erg leuk. Het merk kende ik ook nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vinted is inderdaad handig om makkelijk goedkope spullen te vinden maar ook om te verkopen. Zo heb ik zelf op het moment best veel te koop staan van kleding tot sieraden te vinden op anne-wil_kraan https://www.vinted.nl/member/38406786-anne-wilkraan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij mij is veel leuks te koop, bundelkorting staat aan tot max 20%
  anne-wil_kraan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben sinds kort ook weg van vinted. Ik heb er nog geen kleding gekocht, maar dat gaat vast niet lang meer duren. Die spencer ziet er heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben je leuk geslaagd! Eerlijk gezegd ben ik niet zo goed in het scoren van dit soort koopjes haha. Ik probeer het wel maar vind zelden wat.

  BeantwoordenVerwijderen