Bruno Banani Summer Limited Edition

Bruno Banani daagt je deze zomer uit om de 'hot days' cool te houden met hun twee nieuwe Summer Limited Editions; eentje voor mannen én eentje voor vrouwen. Ik ontving onlangs een pakketje met daarin de dames geur, en deze heb ik de afgelopen dagen uitgebreid voor jullie kunnen uittesten.
De nieuwe, Limited Edition, geuren van Bruno Banani moeten er voor zorgen dat jij je dag vol positieve energie begint én je helpen om gedurende de dag een coole vibe te houden. 

Voordat ik verder in ga op de geur zelf kan je natuurlijk niet om de verpakking van deze parfum heen. Bruno Banani maakt altijd gebruik van hun kenmerkende, schuine vormen. Dat komt in deze flacon goed naar voren, want de parfum ziet er uit als een schuine kegel. 

Het flesje doet mij zelf denken aan een ijsje, wat voornamelijk komt door de kleur overloop. Het flesje zelf is oranje en de dop is roze, welke naadloos in elkaar overlopen. Ik krijg van dit soort kleurencombinaties altijd spontaan dorst, omdat het mij zo aan zoetigheid doet denken.

Dat is ook precies hoe ik deze parfum zou omschrijven; zoet. Bruno Banani omschrijft de geur zelf als een onweerstaanbare zomergeur van fruitige, florale en gourmandlagen. Een stralende geur met een sappige blend van zwarte bes- en mandarijnnoten, benadrukt met een vleugje goudsbloem. Dit evolueert tot een mooi boeket van jasmijn, tedere perzikbloesem en helder lelietje-van-dalen. Warme gourmandnoten in de basis verlenen de geur luxe; de cacao en rustgevende vanillenoten worden versterkt door een pittig, houtig accent van framboos en creëren een fijnzinnige elegantie.

Die noten van mandarijn én vooral de perzik pikte ik er gelijk uit. Dat was ook het eerste wat ik zei toen ik de geur rook; perzik. Eén van mijn favoriete, zoete geurnoten. Heerlijk vind ik dat!

Deze nieuwe summer limited edition is een combinatie van zoet fruit en frisse bloemen. Ik vind het een ontzettend lekkere geur, al is hij voor mij persoonlijk wel net aan de zoete kant. Wanneer ik hem draag vind ik hem zeker lekker, maar het is niet een geur die goed bij mijn persoonlijkheid past. Dan grijp ik sneller naar een geur met iets meer pit of flair.

Ik merkte tijdens het dragen van de geur overigens wel op hoe bijzonder lang hij blijft hangen; langer dan bij de andere geurtjes van Bruno Banani in mijn collectie. Als je gek bent op zoete, fruitige geuren zou ik je ook zeker aanraden hem eens te gaan ruiken! 

Bruno Banani Summer Limited Edition - €24.99 | 40 ML
'' Draag jij wel eens een geurtje van Bruno Banani? 

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

3 opmerkingen

  1. Ik heb nog nooit een parfum van dit merk gehad, het klinkt als een hele fijne geur. Ik draag zomers vaak de Sun geuren van Jil Sander.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een heerlijke parfum en je hebt er een mooie review van gemaakt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lijkt me een fijne parfum! Ik gebruikte vroeger altijd vaak Bruno Banani (de lichtroze).

    BeantwoordenVerwijderen