Feeling Goods Face & Body Scrub + Kortingscode


De afgelopen tijd heb ik heel veel nieuwe merken uitgeprobeerd, waaronder Feeling Goods. Dit merk kende ik nog niet, maar zag ik onlangs voorbij komen en wekte gelijk mijn interesse. Dit merk ontwikkelt fair trade producten die tevens duurzaam én dierproefvrij zijn. Ik mocht hun prijswinnende Face & Body Scrub uitproberen, en dat heb ik de afgelopen tijd gedaan. Nieuwsgierig wat ik er van vond? Lees dan snel verder.


Een leuk weetje over het merk 'Feeling Goods' is dat 95% van hun producten in Nederland worden gemaakt. Dat betekent dat hun producten op een eerlijke manier zijn gemaakt, zonder kinderarbeid, slechte werkomstandigheden en mét respect voor mens, dier en milieu.

Goed, tijd voor de scrub zelf! De scrub komt geleverd in stevige, kartonnen doos. In die doos vind je een plastic potje met daarin de scrub. Het is een eenvoudig en clean vormgegeven potje, maar dat maakt hem juist handig om her te gebruiken. Week het label er af als je de scrub helemaal hebt opgemaakt, en je hebt een handig potje. Perfect voor het opbergen van je herbruikbare wattenschijfjes, bijvoorbeeld.

Tijd voor de scrub zelf! Bij het openen van de pot viel mij gelijk op dat de structuur anders is dan ik van de meeste scrubs gewend ben. De meeste scrubs zijn wat natter en zijn meer één geheel. Bij deze scrub zitten er voornamelijk losse bolletjes in de pot. 

Doordat de scrub zoveel bolletjes heeft leek hij op het eerste oog wat droog. Ik dacht dan ook dat het daardoor kwam, maar dat was absoluut niet het geval. Toen ik de scrub probeerde merkte ik namelijk al gauw dat hij juist heel nat is; zo nat dat je hem zelfs zonder water zou kunnen gebruiken.

Maar voordat ik hem daadwerkelijk testte, kon ik niet om de geur van dit product heen. Doordat er op de website van Feeling Goods werd geschreven dat het een ''fijne, zachte'' geur betrof, verwachtte ik dat ook. De geur van deze scrub is daar in tegen juist heel aanwezig en bevat veel parfum. Het is absoluut een aangename geur, maar ik had hem anders verwacht.


Het omschrijven van de geur van deze scrub vind ik erg lastig. Hij ruikt warm, maar tegelijkertijd fris en laat mijn neus een beetje tintelen. 

Tijd om hem uit te proberen! Wanneer je de scrub gebruikt is deze opeens een stuk natter dan hij je in eerste instantie doet verwachten. Ik heb nog nooit een scrub gehad die op deze manier 'nat' aanvoelde, want het lijkt een beetje alsof er al vocht inzit wanneer je het product aan het gebruiken hebt. Dat is heel handig, want ik zou deze op mijn armen zelfs zonder water kunnen gebruiken. De scrub heeft verder een vrij milde korrel, wat ik zelf altijd erg prettig vind.

Omdat ik -vooral op mijn benen- een gevoelige huid heb testte ik de scrub voor de zekerheid veilig onder de douche. Ik doe dit door mijn huid eerst nat te maken en vervolgens de douche uit te zetten. Ik neem een kleine hoeveelheid van de scrub en breng deze aan over de drogere plekken die ik graag gescrubd wil hebben. Ik spoel hem vervolgens weer af en blijf achter met een heerlijk, zacht aanvoelende huid. 

Hoewel de geur in de pot heel sterk was merk ik wel dat er na het douchen niet veel van die geur is blijven hangen. Ik ruik hem namelijk niet terug op mijn huid, wat ik best lekker zou hebben gevonden. Onder de douche rook je hem des te beter, dat was echt genieten!

Al met al vind ik deze Face & Body Scrub van Feeling Goods zeker een aanrader. Voor mijn gezicht zou ik hem zelf niet gebruiken (gevoelige huid, en ik ben überhaupt niet zo'n fan van scrubs voor het gezicht), maar voor mijn lichaam gebruik ik hem met plezier. 

Feeling Goods Face & Body Scrub - €17.95
Met de code Kelly krijg je tot en met 24 juli 15% korting op deze scrub!


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

1 opmerking

  1. de scrub ziet er inderdaad anders uit dan ik ook gewend ben. Jammer dat de geur niet blijft hangen op de huid, maar het gaat natuurlijk om de werking.

    BeantwoordenVerwijderen