Heimish Taping Shadow - Sand Beige


Ik heb inmiddels een paar keer samengewerkt met Korean-Skincare; een webshop met fantastische skincare én make-up producten uit Korea. Ik ben hier zelf dol op en heb een aantal favoriete merken in mijn collectie (zoals Etude House), maar er zijn ook héél veel merken die ik nog niet ken. Zo kwam ik dit palette van het merk Heimish tegen, en deze mocht ik testen. Nieuwsgierig hoe het palette mij is bevallen? Lees dan snel verder!


Het eerste wat mij gelijk opvalt is de lieve verpakking. Wat betreft het doosje doet het oogschaduw palette mij een beetje denken aan Nars, al is dit palette vormgegeven in een zoeter kleurtje. De verpakkingen van Nars zijn namelijk (vrijwel altijd) zwart; dit palette heeft een perzikroze tint.

Die perzikroze tint maakt het doosje al gelijk een stuk vrolijker. De kleur van het doosje past tevens heel goed bij de inhoud van het palette; binnenin vind je namelijk drie neutrale tinten. Een beige tint, een bruine tint én een peachy tint. Deze kleur is vrijwel identiek aan het doosje en dat ziet er heel gezellig uit.Naast de drie prachtige oogschaduw tinten (die mij zo op een rijtje echt aan een ijsje doen denken) zit er in dit doosje ook nog een schattig kwastje. Deze kun je gebruiken voor het aanbrengen van de oogschaduws, al moet ik eerlijk bekennen dat ik zelf eigenlijk altijd mijn eigen kwasten gebruik. De vorm van dit kwastje is desondanks wel erg bijzonder en kan ongetwijfeld zeker nog eens van pas komen.


Op bovenstaande foto heb ik de kleuren precies op zijn kop geswatcht. Je moet ze dus even van onder naar boven bekijken. Zijn het geen plaatjes? Koreaanse en Japanse oogschaduws hebben vaak weinig pigmentatie (een lichte make-up look is in dit soort landen namelijk heel populair), maar dit palette is alles behalve dat.

De kleuren zijn alle drie heel goed gepigmenteerd en zijn tevens ook nog eens heel goed op te bouwen. Op bovenstaande foto heb ik van alle drie de kleurtjes namelijk maar één laagje aangebracht. Het valt mij daarbij vooral op dat de kleurtjes vrijwel geen fall out hebben, terwijl er toch een flinke hoeveelheid shimmers in zitten.

Dit palette is ideaal als je dol bent op subtiele oogschaduw kleurtjes -laat ik dat nu net zijn ;)-. Hij is lekker compact, heeft een goede pigmentatie en blend ontzettend eenvoudig uit. Ik gebruik hem op dit moment in combinatie met een ander palette die ik van deze webshop heb mogen ontvangen, maar die deel ik je binnenkort!

Heimish Taping Shadow - Sand Beige - €17.95
'' Wat vind jij van deze kleurtjes?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

  1. Mooi vormgegeven palette, zijn trouwens ook helemaal mijn kleurtjes. Ook erg benieuwd naar het andere palette.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kleuren, hier hou ik van.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleurtjes, ook helemaal mijn ding! De make-up reiniger van dit merk is trouwens ook echt een aanrader ;)

    BeantwoordenVerwijderen