& Other Stories Face and Body Dew


& Other Stories komt met een nieuw beauty product; de Face and Body Dew. Een stralende highlighting crème die beloofd om elke look een frisse en shiny gloed te geven door de high-tech lichtreflecterende formule. Ik mocht dit mooie product ontvangen en heb hem de afgelopen weken uitgebreid kunnen testen. Nieuwsgierig of hij net zo mooi is als dat hij er uit ziet? Lees dan snel verder!

Over de make-up producten van & Other Stories ben ik de afgelopen tijd niet altijd even enthousiast geweest. Er zijn helaas een paar producten geweest die mij niet zo goed bevielen, terwijl ik tegelijkertijd ook producten heb die ik al meermaals opnieuw heb gekocht. Ik heb het dan bijvoorbeeld over de Perle de Coco hair mist, dat is echt een toppertje. Zeker met dit lekkere weer! 

Ik hoopte dan ook dat dit product mij net zo enthousiast zou maken als mijn andere favorieten van dit merk. Voordat ik daar verder op in ga kan ik natuurlijk niet om de verpakking heen. De verpakkingen van & Other Stories zijn ontzettend simpel, maar dat vind ik tegelijkertijd juist zo mooi. Doordat je de kleur van het product goed door het matte, glazen flesje ziet trekt hij gelijk mijn aandacht.


Toen ik het flesje zag had ik namelijk al zo'n gevoel dat dit een héél mooi product ging zijn. Niets bleek minder waar, want jeetje; wat is dit een pareltje! Ik ontving dit product een paar weken geleden -toen het weer écht nog nergens op leek- en kreeg gelijk het gevoel alsof de zon in een potje zat.

De Face and Body dew is namelijk een prachtige, liquid highlighter met onwijs veel glans. De basis van dit product is beige met daarin een grote hoeveelheid goudkleurige shimmers. Een hele warme combinatie die perfect is voor de zomer; het liefst wil ik mijn hele lichaam hier mee in smeren.

De Face and Body dew geeft je huid namelijk een prachtige glow, op welke manier dan ook. Het leuke aan dit product is dat je hem op verschillende manieren kunt gebruiken. Gebruik hem bijvoorbeeld als basis onder je make-up voor een prachtige glow die doorschijnt in je foundation. Liever iets meer shimmers? Gebruik hem dan als liquid highlighter over je foundation heen. Of als je er helemaal zin in hebt; doe lekker beide!


Het is onwijs lastig om de shimmer écht tot zijn recht te laten komen op de foto, want in het echt is hij nog honderd keer mooier. Ik kan eigenlijk maar één ding zeggen; koop dit product. Het flesje kost €29.00 en daar kan je echt onwijs lang van doen. Je hebt namelijk maar één klein druppeltje nodig voor een fantastisch resultaat.

Ik ben in ieder geval fan en ben weer helemaal enthousiast geworden over & Other Stories. Ik heb dan ook gelijk weer een aantal Perle de Coco hair mists bijbesteld, want de mijne is alweer bijna op. De beauty producten van dit merk mogen wat mij betreft echt wel wat extra lof krijgen; ze hebben er echt toppers tussen zitten.

& Other Stories Face and Body Dew - €29.00
'' Houd jij van een goede highlighter?


Dit artikel bevat een product dat ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

 1. Mooi product! Ik ben nog op zoek naar een highlighter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi is ie ♥ ! Ik ben 'em ook (exact dezelfde!) aan het testen. Maar ik heb er een met een pompflacon. Lijkt net of jij er een met een kwastje hebt of zit er onder die dop (je moet wel een beetje kracht zetten 'em eraf te halen) misschien toch een pompflacon verborgen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had het inderdaad geprobeerd (zag op de website inderdaad een pompflacon), maar krijg het met geen mogelijkheid los, zelfs niet met een tang haha. Dus dan gebruiken we hem maar zo! :)

   Verwijderen