Styletone Box - Juni 2021


Deze maand kwam de Styletone box extra vroeg binnen, al hoor je mij daar natuurlijk niet over klagen. De box heeft deze maand het thema 'Selfcare Treats' en is bedoelt als een echte traktatie voor jezelf om je een rust momentje te gunnen. Nieuwsgierig wat er deze maand precies in de box zat? Lees dan snel verder!Paese Wonderstick - Sunrise - Winkelwaarde - €8.00
Het eerste product in de box is de zogenoemde 'Best Seller' van het merk Paese. Dit is een wonderstick die bedoelt is voor het accentueren en het highlighten van de jukbeenderen, neus, cupidoboog en ogen. Heel eenvoudig samengevat; een highlighter stick. Dit soort stickjes vind ik zelf altijd erg prettig, en de kleur van deze ziet er voor mij goed uit! 


Starskin Eye Catcher Oogmasker - Winkelwaarde €5.50
Oeh, ik heb al enige tijd geen producten van Starskin meer geprobeerd! Deze maand zit er een fijn oogmaskertje van Starskin in de box, en die kan ik op dit moment meer dan goed gebruiken. Ik ben de laatste tijd namelijk ontzettend moe en dat zie je goed terug aan de wallen onder mijn ogen. Hier ga ik mijzelf deze week eens mee verwennen.


London Botanicals Avocado Eye Cream - Winkelwaarde - €56.00
Het lijkt wel alsof Styletone geweten heeft dat de ruimte om mijn ogen wat extra aandacht verdient. Naast een fijn masker zit er namelijk ook een oogcrème in de box van deze maand. Deze is van het merk London Botanicals, en dat is een onwijs fijn merk. Extra fijn aan dit merk is dat zij ook nog eens Veganistisch én dierproefvrij zijn; daar wordt iedereen blij van.


Estate Oogschaduw - Bone - Winkelwaarde €8.18
Met een oogschaduw als deze kun je alle kanten op. Dit soort oogschaduws zijn perfect om als basis te gebruiken onder een felle kleur; daardoor komt deze namelijk nóg beter uit. Natuurlijk kun je de oogschaduw ook op elke andere, gewenste manier gebruiken. Zo'n kleurtje is altijd handig!


Iby Beauty - Dual Brow Brush - Winkelwaarde €7.38
Last but not least zit er in de box ook nog een kwastje van het merk Iby Beauty. Dit is eigenlijk het enige product waar ik niet laaiend enthousiast over ben, wat vooral komt door de vorm van het kwastje. Ik gebruik zelf liever een platter wenkbrauw kwastje om iets preciezer te kunnen werken. Ik ben ook nooit zo'n fan van dit soort duo kwastjes, maar hier kan ik ongetwijfeld iemand anders blij mee maken.

En dat was hem weer; de Styletone box van deze maand. Ik ben vooral met de eerste vier producten erg blij, en dan met name met de Avocado Eye Cream. Deze ga ik vanavond gelijk uit proberen!

De Classic Box kost €16.95 (inclusief verzending) en heeft deze maand een waarde van €85.06
'' Welk item uit deze box is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking