Pepe Jeans Parfum - Cocktail Edition


Op mijn blog heb ik de geuren van Pepe Jeans inmiddels meermaals behandeld. Ik heb een aantal jaren op rij verschillende geurtjes van dit merk ontvangen, en ook dit jaar was dat het geval. Ik ontving hun nieuwe dames én heren geur; Pepe Jeans Cocktail Edition. Beide geurtjes zijn hier inmiddels uitgebreid getest en deel ik vandaag met jullie.Voorafgaand aan de Cocktail Edition bracht Pepe Jeans eerder al 'Life is now' en 'Celebrate' uit. Bij al deze drie parfums is de vormgeving van de flacons identiek; alleen de kleuren worden aangepast om te matchen bij de geur. Dit jaar past deze vorm dan ook het beste bij de parfums, want de naam van de parfums is dit jaar 'Cocktail Edition'.

De vrouwelijke parfum komt dan ook in een cocktail-glas vormige flacon. Gekleurd in een ombre van geel naar oranje, wat mij inderdaad een zomerse vibe geeft. Het lijkt namelijk precies op een zonsondergang, maar dan in een flesje!

De geurnoten van dit parfum zijn als volgt:
Topnoten: bosbes, watermeloen granita, ananassorbet
Hartnoten: tiare-bloem, citroenbloesem, jasmijn
Basisnoten: sandelhout, zijde musk, suikergesponnen ambereffect

Bij een zomer variant verwacht ik een zoete geur, en dat is ook precies wat je krijgt. De cocktail edition is een hele zoete (fruitige), frisse geur. Perfect voor de zomer en ik denk ook perfect voor de jongere doelgroep. Voor mij persoonlijk vind ik hem net wat te zoet, maar ik vind het zeker een aangename geur. 


Natuurlijk kunnen de mannen niet achterblijven. Pepe Jeans lanceert dit jaar ook weer een geur voor mannen, wederom genaamd 'Cocktail Edition'. Ook deze geur komt in hun signature cocktail shaker flesje, en dat past ook perfect bij deze collectie.

De flacon is dit keer vormgegeven in een ombre van felblauw naar felgroen, wat weer totaal anders is dan hun vorige uitgave. Die was namelijk juist heel donker. Mijn vriend gebruikt die variant overigens nog regelmatig, dus die is zeker goed in de smaak gevallen!

De geurnoten van het mannenparfum: 
Topnoten:
yuzu-olie, viooltjesblad en grapefruitolie
Hartnoten: kardemomolie, gemberolie en tijmolie
Basisnoten: cederhoutolie, mos en droog hout

Hoewel de mannenvariant niet zo zoet is als de damesgeur, is het nog steeds een licht zoete en frisse geur. Ik vind hem zeker heel lekker, maar het is geen ontzettend vernieuwende geur. Ik vind het echt een typische mannengeur die ik al heel vaak heb geroken. Jeugdig en sportief, zo zou ik hem omschrijven. Als je houdt van frisse en luchtige geurtjes is dit absoluut een aanrader. Houdt je van wat meer spice en warmte, dan is de variant van vorig jaar meer iets voor jou.

Desondanks dat het niet persé mijn geuren zijn, vind ik beide geurtjes wel oprecht erg lekker. De flacons staan ook erg vrolijk en zijn door hun zachte prijsjes ook ontzettend leuk om eens cadeau te geven. Ik weet zeker dat de geurtjes bij velen namelijk goed in de smaak zullen vallen!

Pepe Jeans EDT For Him + Her - €26.95 (30 ML) of €44.95 (80 ML/100ML)
'' Heb jij wel eens een geurtje van Pepe Jeans geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

1 opmerking

  1. Wat een mooie flesjes! Ik heb nog nooit een geur van Pepe Jeans gehad, maar het spreekt me wel aan.

    BeantwoordenVerwijderen