Styletone Box - Juli 2021

Het is weer tijd voor de nieuwe Styletone box! Het is inmiddels -voor mij- vakantie, en daar past deze zomerse box perfect bij. De box van juli heeft namelijk het thema; Walking on Sunshine! Een box vol met producten om een heerlijk momentje voor jezelf mee in te plannen. Ik was erg benieuwd welke producten er bij die box hoorden, en de inhoud deel ik vandaag met jullie.The Vintage Cosmetic Company - Tweezer - Winkelwaarde €8.99
Het eerste product in de box is gelijk een hit; een pincet! Niet zomaar een pincet, maar een pincet van The Vintage Cosmetic Company. Dit vind ik altijd een ontzettend leuk merk -door hun leuke verpakkingen, natuurlijk- en daarom is dit pincet meer dan welkom. 


Laritzy Pressed Powder/Bronzer - Winkelwaarde €20.00
Van dit product word ik iets minder enthousiast, hoewel er met het product op zich niets mis is. Ik heb het alleen al vaker gezegd; producten die gerelateerd zijn aan een huidskleur zijn altijd moeilijk. Negen van de tien keer is de kleur namelijk geen match, en dat is dit keer helaas ook het geval. Deze bronzer is in de kleur Oath en is geschikt voor een medium tot donkere huidskleur. Hier ga ik hopelijk iemand anders blij mee maken!


Figs & Rouge Blush Pink Velvet Cream - Winkelwaarde €40.50
Gelukkig zit er genoeg in de box waar ik wel blij van word. Deze Velvet Cream is er daar eentje van. Dit is een crème die je eigenlijk als een soort primer kunt gebruiken. Hierdoor zijn je poriën minder zichtbaar, maar de crème helpt tevens bij het langdurige matteren van de huid. Perfect voor de vettere plekjes op de huid. Hier ben ik erg nieuwsgierig naar! 


Orzya Lipgloss - Winkelwaarde €11.50
Een tijdje geleden ontvingen we van dit merk ook een lipgloss, welke ik inmiddels een paar keer als topper over een lipstick heb gebruikt. Deze keer zit er echter een dekkendere lipgloss in, wederom met een flinke hoeveelheid shimmers. 

In de boxen zitten in totaal drie verschillende kleuren verspreid, waarvan ik de kleur 'Ruby Slipper' ontving. Een mooi, koraalrood kleurtje. 


K-Glo Masker - Winkelwaarde €5.00
Natuurlijk was de box niet compleet zonder een masker. Van dit merk heeft er al eens eerder een masker in gezeten, al kan ik mij zo niet herinneren of ik die al heb geprobeerd. Ik heb inmiddels zo veel maskers liggen dat het elke keer weer een verrassing is wat ik precies heb liggen. Koreaanse maskers zijn wel altijd favoriet hier, dus deze komt ongetwijfeld een keertje aan de beurt!

Al met al vind ik het deze maand zeker weer een leuke box. De bronzer is voor mij een misser, maar daar kan ik ongetwijfeld wel iemand anders mee blij maken. De andere vier producten ga ik zeker gebruiken, en vooral met de Figs & Rouge crème ben ik ontzettend blij. Alleen dat product maakt het -het al waard om deze box aan te schaffen.

De Classic Box kost €16.95 (inclusief verzending) en heeft deze maand een waarde van €88.50
'' Welk item uit deze box is jouw favoriet?Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking

  1. Mooie items, vooral de creme lijkt me heel fijn en het pincet ook, ik ben nog op zoek naar een goed pincet.

    BeantwoordenVerwijderen