DRKS Gegraveerde dierenpenning


Als het om onze hond gaat geef ik regelmatig wat extra geld uit aan leuke speeltjes, snoepjes en andere benodigdheden. Een fijne halsband of een mooi tuigje, bijvoorbeeld. Onlangs mocht ik van DRKS een mooie, gegraveerde dierenpenning uitzoeken voor aan de halsband/het tuigje van onze hond. Ik deel deze vandaag graag et jullie! 

Op de website van DRKS kun je zelf een keuze maken tussen verschillende soorten penningen. Je hebt ze in zilver en goudkleur en ze zijn er in verschillende vormen en maten. Zo heb je simpele cirkeltjes (zoals ik ook heb gekozen), maar je hebt ook een gezellig hartje of zelfs een botje.

Zelf koos ik voor een simpel cirkeltje, omdat ik het simpele design juist erg mooi vind. Deze koos ik natuurlijk in goudkleur; het zal ook eens niet!

Deze dierenpenning heb ik laten graveren met de naam van onze hond; TEDDY. Het is heel fijntjes gegraveerd in een strak lettertype, maar tegelijkertijd is het goed zichtbaar. Op de achterkant van de penning heb ik mijn telefoonnummer laten graveren. Hoewel je dit natuurlijk niet gelijk ziet wanner hij het draagt vind ik het wel een fijn idee dat hij er op staat. Je weet ten slotte nooit of je ooit in een situatie komt waarbij je het nodig kunt hebben,

Als je je hond bijvoorbeeld regelmatig los laat lopen, dan is zo'n telefoonnummer op de penning ideaal. Wij doen dit zelf met onze hond niet, maar je weet maar nooit. Better safe than sorry!Je kunt de penning rechtstreeks vastmaken aan de halsband, maar je kunt er ook voor kiezen om bij DRKS een extra karabijnsluiting te laten bevestigen. Dit heb ik zelf wel gedaan. Onze hond heeft momenteel nog een tuigje en daar kan ik hem nu ook aanklikken.

Op den duur wil ik natuurlijk graag een halsband waar ik de penning aan vast kan maken, maar helaas hebben we het perfecte halsbandje nog niet gevonden. Zodra we deze wél hebben deel ik natuurlijk nog even een foto van onze hond mét de penning aan zijn halsbandje.

DRKS Gegraveerde dierenpenning - Vanaf €18.95

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen