Styletone Box - Augustus 2021


Hoewel ik de Styletone box van vorige maand nog maar goed twee weken geleden ontving, viel de box van augustus deze week ook op de mat. Deze maand heeft de box het thema 'Love Yourself' en verrasten zij mij met niet vijf, maar zes vrolijke producten. Ik laat je graag zien wat er deze maand allemaal in de box zit.


Lord & Berry Oogpotlood Wit - Winkelwaarde €15.00
Het eerste product is er gelijk eentje waar ik blij van word; een wit oogpotlood van Lord & Berry. Lord & Berry heeft altijd hele fijne potloodjes, dus deze ga ik zeker gebruiken. Een wit oogpotlood draag ik namelijk vrijwel iedere dag op mijn waterlijn.


The Beauty Crop GRLPWR Liquid Lipstick - Winkelwaarde €10.80
Deze maand zit er ook een product in van een merk wat we -ik niet althans- nog niet eerder in de Styletone box hebben gehad. Het is een liquid lipstick van het merk 'The beauty crop' in de kleur GRLPWR. Het is een mooie, neutrale tint waarvan ik denk dat velen hem wel zullen appreciëren.


Daily Concepts Hair Towel - Winkelwaarde €15.95
Daily Concepts is geen nieuw merk in de box, en daar ontvangen we deze maand ook weer een product van. Dit is een speciaal soort 'handdoek' die je in je haar kunt wikkelen. Deze is van een speciale stof gemaakt die er voor zorgt dat je haar niet beschadigd zoals dat bij een normale handdoek het geval is wanneer je deze na het douchen in je haar wikkelt. 


Vitamasques Ananas Sheet Masker - Winkelwaarde €4.74
Een masker kan uiteraard niet ontbreken, en ook deze maand is dat niet het geval. Vitamasques heeft hele fijne maskertjes waar we er al een aantal van hebben mogen ontvangen, dus naar deze ben ik zeker nieuwsgierig.


Mudmasky Reinigings Masker - Winkelwaarde €49.00
Hoewel één gezichtsmasker wat mij betreft wel genoeg is, zit er ook nog een tweede masker in de box. Dit is een nieuw product van Mudmasky. Dit is echt een heel fijn maskermerk, maar ik vind het wel een beetje jammer dat er zoveel maskers in zitten. Elke maand één vind ik al vrij veel, dus laat staan twee. 


Essence nagellak - Happy - Winkelwaarde €1.69
Last but not least zit er deze maand een extra, zesde product in de box; een nagellakje van Essence. Deze is in de kleur Happy; een hele vrolijke, roze tint. 

En dat was hem weer; de Styletone box van deze maand. Afgezien van het feit dat ik twee maskertjes een beetje te veel van het goede vind, vind ik het verder een hele geslaagde box. Het extra product maakt dat ook gelijk iets minder erg.

De Classic Box kost €16.95 (inclusief verzending) en heeft deze maand een waarde van €97.18

'' Welk item uit deze box is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

2 opmerkingen

  1. Mooie items, vooral de haar handdoek, echt heel handig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De producten van mudmasky vind ik zo fijn! leuke inhoud heeft de box

    BeantwoordenVerwijderen