B.A.E. By Hema Lip Crush Liptint


Nog niet zo gek lang geleden ontving ik een pakketje met daarin de nieuwe skin care producten van B.A.E. By Hema. Over deze producten was ik in het algemeen erg enthousiast. Hema heeft het echter niet gelaten bij deze skin care producten; zij lanceerden onlangs ook een ander, nieuw product. Ik heb het dan over de nieuwe Lip Crush Liptints, waarvan ik twee kleurtjes mocht ontvangen.


Wat betreft vormgeving gaat B.A.E. er wat mij betreft met elke lancering op vooruit. De lichtroze verpakkingen zijn heel trendy en gaan mooi gecombineerd met het rosé goud. Schattig en speels, maar tegelijkertijd met een chique randje. 

Het is al tijden geleden dat ik een lip tint gebruikte, dus ik was erg nieuwsgierig naar deze Lip Crushes van B.A.E. Jaren geleden waren lip tints een tijdje erg populair, maar de laatste tijd zie ik dit product niet vaak meer voorbij komen. Des te leuker vind ik het om het dan te 'herontdekken'.


Ik ontving twee kleurtjes, maar in totaal zijn er vijf kleuren lip tints:
01 Lily
02 Peony
03 Rose
04 Cherry
05 Violet

Voordat ik begin met de kleurtjes, kan ik simpelweg niet om de geur heen. Wat ruiken deze lip tints fantastisch! Het is een lichtzoete caramel geur die je eigenlijk het liefste van je lippen af wilt likken. Ondanks dat caramel best een aanwezige geur is, is het bij de lip tints absoluut niet overheersend en is het juist een leuke touch.


Van de twee kleurtjes die ik ontving, was kleur 02 Peony diegene die mij het meeste aansprak. Ik draag graag neutrale kleurtjes op mijn lippen, en Peony leek dat absoluut. In de verpakking lijkt hij wat meer bruin, maar op de lippen (en swatch op mijn arm) blijkt het toch een heel ander kleurtje te zijn.

Deze kleur is namelijk meer koraal (oranje/rood). Een frisse kleur voor een subtiele, rode lip. 


De tweede kleur die ik ontving is de kleur 05 Violet. Doordat deze vrij donkerrood/paars is -is het geen kleur die ik zelf snel zou dragen, maar het is wel absoluut een mooie kleur. De kleur neigt wat meer naar paars dan hij op beeld laat zien en dat maakt hem weer een stukje unieker.

De formule van de lip tints is precies zoals ik ze van vroeger gewend ben. Mocht je nog nooit een lip tint hebben gebruikt weet je natuurlijk niet wat ik bedoel! Het voelt eigenlijk aan als water met een kleurtje. Niet zo waterig dat het gelijk van je lippen af lekt, maar zo voelt het wel. 


De intensiteit van de kleuren verraste mij ontzettend; ik had niet verwacht dat de kleurtjes zo gepigmenteerd waren. Als de kleuren eenmaal zijn ingetrokken in je lippen blijft de kleur ook goed zitten, ook na een maaltijd. De kleur wordt na een goede maaltijd wel wat subtieler, maar persoonlijk vind ik de lip tints juist op hun mooist wanneer je ze al een tijdje draagt.

Ik kan weinig negatiefs over de lip tints zeggen, afgezien van het feit dat het niet helemaal mijn kleurtjes zijn. Ik draag zelf meestal nude kleurige lipsticks en lipglosses, maar dat is natuurlijk puur een kwestie van smaak. Ik ga zeker nog even bij Hema spieken of de andere kleurtjes meer in mijn straatje passen! Voor de zomer is zo'n lip tint bijvoorbeeld ideaal, omdat je echt niet voelt dat je make-up draagt.


B.A.E. By Hema Lip Crush Liptint - €6.00 per stuk. Tip: momenteel heeft Hema een actie van 2+1 gratis op deze lip tints!

'' Heb jij al eens een lip tint geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking

  1. Ik heb dit product nog nooit geprobeerd. Momenteel draag ik ook niet zoveel lipsticks.

    BeantwoordenVerwijderen