B.A.E. | Nieuwe make-up producten


Ik heb de afgelopen weken meermaals geschreven over nieuwe producten van Hema, maar ook van hun merk B.A.E. Ze hebben een hele hoop nieuwe producten gelanceerd, maar bij die producten is het niet gebleven. Onlangs kreeg ik namelijk nóg een pakket met daarin drie nieuwe producten. Deze producten zijn er allemaal in meerdere kleuren en natuurlijk kon ik niet wachten om hier mee aan de slag te gaan. Ik heb de producten inmiddels een paar weekjes kunnen uitproberen en deel ze vandaag graag met jullie.


Het eerste, nieuwe product van B.A.E. is de Matte & Blur Powder. Dit is een losse poeder met een soft, matte finish. Deze poeder is beschikbaar in drie verschillende kleuren en heeft als doel jouw make-up langer op zijn plek te houden. Daarnaast zorgt de poeder er voor dat poriën en fijne lijntjes minder zichtbaar zijn. Klinkt goed, toch?


In totaal is deze poeder er in drie verschillende kleuren: 01 Vanilla, 02 Rose & 03 Honey. Van deze kleuren matcht 01 Vanilla het beste bij mijn huidskleur, en deze heb ik de afgelopen weken dan ook op dagelijkse basis gebruikt.

Voordat ik verder ga over de producten, wil ik nog even zeggen dat ik vind dat B.A.E. het écht ontzettend goed doet qua vormgeving. Deze lichtroze kleur is tegenwoordig natuurlijk heel populair (en daar word ik als liefhebber van roze heel blij van), en wordt vooral gebruikt door populaire merken. Denk bijvoorbeeld aan Kylie Cosmetics! Het staat ook gelijk heel mooi op je kaptafel, dus mij hoor je niet klagen!

Terug naar de Matte & Blur Powder. Ik testte de kleur 01 Vanilla, welke in de verpakking een beetje op een banana powder leek. Die ken je ongetwijfeld nog wel van een paar jaar geleden, toen waren die ontzettend populair!

Ik heb het idee dat dit concept hetzelfde is, want de poeder heeft niet echt een kleur zodra je hem aanbrengt. Hij blendt eigenlijk heel erg mooi in met mijn huidskleur en poedert mijn foundation goed af, zonder dat ik echt extra kleur krijg. Het is dus meer kijken naar welke kleur het beste matcht met jouw ondertoon, en die poeder zal dan het beste voor jou geschikt zijn. 

De matte & blur powder brengt inderdaad heel fijn en gelijkmatig aan. Een losse poeder smeert altijd wel wat meer (vind ik zelf), maar dat is even een kwestie van voorzichtig doen. Ik gebruik hem zelf door een beetje poeder in het dekseltje te tikken, waarna je eenvoudig met je kwast door het dekseltje kunt gaan.

Ik kan niet veel negatiefs zeggen over deze poeder, want ik ben er simpelweg heel tevreden mee. Hij is fijn geprijsd, brengt makkelijk én gelijkmatig aan én blijft gedurende de dag goed zitten. Wat wil je nog meer? 

B.A.E. Matte & Blur Powder - €5.50

Next in line zijn er drie nieuwe lip balm & glosses in de collectie van B.A.E. In tegenstelling tot de andere producten hebben deze glosses een lila dopje, al maakt die kleur de producten niet minder schattig. Een leuke afwisseling met het lichtroze!

Deze lip balm & gloss is er in drie verschillende kleuren (van links naar rechts): 01 Soft Coral, 03 Hot Mauve en 02 Rose Pink. Drie prachtige tinten waar ik gelijk enthousiast van werd. Natuurlijk maakte de naam van deze gloss mij heel erg nieuwsgierig, want de lipgloss wordt door B.A.E. omschreven als de perfexte mix van lippenbalsem en lipgloss.

Ik kan je zeggen; daar heeft B.A.E. goed haar best op gedaan. Deze balm & gloss is minder 'sticky' dan een reguliere lipgloss. Hij voelt nog wel steeds aan als een lipgloss (en ik had het héél fijn gevonden als hij aanvoelde als een lipbalm), maar ik snap wat ze bedoelen.

Alle drie de kleurtjes zijn heel goed draagbaar en zou je er op elke dag van de week bij kunnen pakken. Zelf draag ik Hot Mauve de afgelopen weken heel vaak; dat is echt een prachtige, natuurlijke kleur.

Lip Balm & Gloss - €5.50


Last but not least lanceert B.A.E. ook nog eens de Contour In A Stick. Deze contourstick belooft je gemakkelijk een goede contour te geen die gemakkelijk blend, zonder dat het er creasy en cakey uitziet. Deze stick is er in twee kleuren, en dat is ook gelijk een puntje van kritiek. 

Twee kleuren is namelijk niet erg veel als het gaat om een contour. Voor mij zijn deze kleuren helaas allebei te donker, maar ik kan mij ook goed voorstellen dat er héél veel dames zijn waarvoor deze contour sticks juist te licht zijn. Er is natuurlijk altijd ruimte voor uitbreiding, dus ik hoop dat B.A.E. dat in de toekomst doet.


De structuur van de contour sticks vind ik namelijk ontzettend fijn. Ze zijn niet zo stroef als sommige contour sticks die ik in het verleden heb geprobeerd en brengen daardoor relatief eenvoudig aan. Ze blenden eenvoudig uit en voelen ook niet plakkerig aan op je huid.

Helaas zijn de beide kleurtjes voor mij te donker, maar hier ga ik lekker iemand anders blij mee maken. Ondertussen houd ik hoop dat B.A.E. het assortiment in de toekomst uitbreid met meerdere kleuren, want het idee van deze stick vind ik heel fijn. Handig om mee te nemen in je tas voor een snelle touch up, bijvoorbeeld.

Contour In A Stick - €6.00

& dat waren ze weer; de nieuwe producten van B.A.E. Ik ben weer enthousiast over deze nieuwe producten, want ze doen hun werk echt goed. De producten van B.A.E. zijn daarnaast ontzettend goed geprijsd, dus wat mij betreft krijg je echt waar voor je geld.

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking

  1. Wat een leuke items, ook qua vormgeving zien ze er top uit. Ik ben het meest benieuwd naar de lipglosses.

    BeantwoordenVerwijderen