MAC Fall Collectie - Tempting Fate


Toen ik het persbericht over de nieuwe MAC Tempting Fate collectie binnen kreeg, was ik gelijk enthousiast. Niet zo gek, als je de prachtige vormgeving van deze collectie ziet. Uit de collectie mocht ik twee prachtige producten ontvangen; het oogschaduw palette én de FIX+ spray. Deze heb ik de afgelopen dagen uitgeprobeerd en deel ik vandaag met jullie.


De MAC Tempting Fate collectie bestaat uit de volgende producten:

- Eyeshadow Palette x 8: Feast your eyes
- Lipsticks: On A Petal-Still Neutral pink (Amplified)
                    Avant Garnet Red (Matte)
                    Dusty Grape Dark purple (Matte)
                    Bittersweetie Fuchsia (Amplified)
                    Tarnished Reputation Deep pumpkin (Matte)
                    Burnished Beige Tan-beige (Amplified)
- Fix + Spray
- 224 Synthetic Tapered Blending Brush 
- Eye Kohl: Better Than Beige
                    Cobalt
                    Pine for me
- Strobe Face Glaze: Rose Gold Glow Plum with pearlescent gold
                                    Barococoa Brown with pearlescent gold
                                    Punk In Spice Pumpkin with pearlescent gold
                                

Het item wat mijn aandacht het meeste trok, was natuurlijk het oogschaduw palette. Hoewel ik vroeger echt hysterisch werd van de lipsticks van MAC, draag ik tegenwoordig bijzonder weinig lipstick. Oogschaduw daar in tegen, daar kan ik geen genoeg van krijgen.

Dit prachtig vormgegeven palette is dan ook een aanwinst in mijn collectie. Te beginnen met die verpakking, want die is toch fantastisch? Op de buitenkant van het palette zie je een prachtig stilleven die rechtstreeks uit een museum lijkt te komen. Hier wil je het liefst een lijstje omheen doen om hem op te hangen. Wanneer je het palette opent blijkt die luxe nog niet voorbij te zijn. De binnenkant van het palette is vormgegeven in goud barok, en sluit daarbij weer goed aan bij de buitenkant.


De mooie vormgeving houdt echter niet op bij de verpakking; ook de oogschaduws hebben een bijzonder mooi barok patroon. Helaas is dit patroontje niet van lange duur, want bij gebruik van de oogschaduws is dit gelijk vrijwel helemaal verdwenen. Logisch, uiteraard.

In totaal bevat dit palette acht verschillende kleuren. Het palette lijkt in eerste instantie misschien best heftig, maar als je de kleuren beter bekijkt zie je dat dat eigenlijk best mee valt. Het zijn eigenlijk hele draagbare, neutrale tinten waar je heel veel verschillende looks mee kunt maken.

De oogschaduws zijn vrijwel allemaal intens goed gepigmenteerd, alleen de eerste en de een na laatste kleuren bevatten iets minder pigmentatie. Deze kleuren zijn ook wat brokkeliger en zou ik echt raden om nat aan te brengen voor het mooiste resultaat. Dan verlies je geen shimmers en shinet je oogschaduw extra mooi.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een beetje verliefd ben op dit mooie oogschaduw palette. Ik heb hem nu iets minder dan een weekje in huis, maar heb hem vrijwel elke dag tot nu toe gedragen. Binnenkort deel ik een aantal van de looks die ik met dit palette heb gemaakt op mijn Instagram.

MAC Eye Shadow x 8 Feast your Eyes - €50.00


Naast het oogschaduw palette, ontving ik ook nog eens de Fix+ spray in de kleur Goldlite. De reguliere Fix+ is hier al jaren groot favoriet, dus ik had eigenlijk niets anders van deze spray verwacht.

Dat hij mooier is, is in mijn ogen in ieder geval een feit! De verpakking is hetzelfde als die van de reguliere Fix+, alleen is deze vormgegeven met het prachtige barok patroon. Dit patroon zag je in de binnenkant van het oogschaduw palette ook al, maar komt op dit product nog beter tot zijn recht.

De gouden kleur van de barok print komt weer terug in de spray zelf; hierin zitten namelijk hele kleine, gouden en parelmoer shimmers. 


Hoewel je ze op de foto niet zo goed ziet als in het echt, zien die shimmers er in de verpakking al prachtig uit. Ik was een beetje huiverig bij het gebruiken van deze spray -je wilt ten slotte niet dat je hele gezicht vol glitters gaat zitten-, maar gelukkig was dat nergens voor nodig.

De Fix+ in de kleur Goldlite laat een héél subtiel, goudkleurig shimmertje achter. Bijna niet zichtbaar op de huid, tenzij het zonnetje op je gezicht schijnt. Dan zie je een subtiele, warme 'highlighter' gloed. 

MAC Fix+ Goldlite - €20.00

Wauw, wat is dit een prachtige collectie! De collectie is vanaf 1 september verkrijgbaar (vandaag), en ik ga zeker nog even op de website kijken welke van de lipsticks het beste bij mij past. Die wil ik namelijk nog graag aan mijn collectie toevoegen. 

Ik ben heel nieuwsgierig wat jullie van deze collectie vinden, en welk product je favoriet is!

'' Ga jij iets aanschaffen van de MAC Tempting Fate collectie?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

  1. Een hele mooie collectie, vooral het palette vind ik heel mooi, prachtige kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil graag de Fix+ en een paar lipsticks van deze lijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind vooral de verpakkingen echt heel er tof!

    BeantwoordenVerwijderen