Sally Hansen Miracle Gel™ It Takes Two!


Alweer een flinke tijd geleden lanceerde Sally Hansen de 'Miracle Gel' lijn. Een 'gellak' die je kunt gebruiken zonder lamp. Ik vind deze lakjes erg fijn en was dan ook erg enthousiast toen ik hun nieuwste creatie mocht ontvangen; de Miracle Gel - It takes two. Ik heb drie van de vijf kleurtjes ontvangen en deel deze vandaag graag met jullie.

In totaal bestaat de collectie uit vijf kleuren, namelijk:

- Get Mod
- Sugar Fix
- Once Chiffon A Time
- Saturn It Up
- Can't Beet Royalty 

De dikgedrukte kleurtjes heb ik zelf ontvangen en heb ik voor jullie getest. Het aanbrengen van de lakjes is heel erg simpel. Je brengt eerst het kleurtje aan - in de hoeveelheid laagjes die jij voldoende vindt-, en daarna de top coat. 

Deze 'dubbele' verpakkingen zag je tot een paar jaar terug best regelmatig voorbij komen. Hoewel het idee best handig is -en als je op vakantie gaat is het ideaal om maar één ding mee te hoeven nemen-, vind ik losse potjes wel makkelijker. Allereerst heb je nu drie dezelfde top coats, maar daarnaast vind ik het ook minder fijn lakken. Het potje is wat meer wankel wanneer je het kwastje er in wilt dippen en doordat het kwastje vast zit aan een potje nagellak is deze zelf juist weer wat zwaarder.


Van links naar rechts zie je hier de kleurtjes Can't Beet Royalty, Saturn It Up en Get Mod.

Can't Beet Royalty is absoluut mijn favoriet van de drie. Zo'n dieprode kleur draag ik graag in de herfst- en winter en vind ik ook zeker heel erg geschikt voor Kerst. Deze dekt in twee laagjes.

Saturn It Up is de meest bijzondere van de drie. Deze kleur heeft kleine shimmers die net wat donkerder zijn dan de kleur van de nagellak zelf. Wat ik wel jammer vind is dat je deze kleur niet echt in zijn eentje kunt dragen. Op de foto heb ik vier laagjes aangebracht en zie je dat hij nog steeds niet helemaal dekt. Deze zou ik dus echt aanraden om over een ander lakje aan te brengen. Als top coat.

Last but not least hebben we nog één kleur; Get Mod. Ik had in eerste instantie verwacht dat dit mijn favoriet zou zijn -ik heb een zwak voor lichtroze lakjes-, maar ook bij deze kleur is de dekking helaas niet top. Op bovenstaande foto heb ik hiervan ook vier laagjes aangebracht. Deze blijft heel erg doorschijnen. Toen ik later terug keek naar het persbericht zag ik dat dat hier ook het geval was, dus ik ga er vanuit dat Sally Hansen dat zo bedoelt heeft. Ik heb daar zelf alleen niet zo veel mee; ik heb liever een kleur die goed dekt.

Al met al ben ik niet ontevreden over deze lakjes, maar vind ik ze niet veel vernieuwender dan de reguliere Miracle Gel van Sally Hansen. Die vind ik eigenlijk juist fijner en vooral handiger! Deze nieuwe lakjes blijven bij mij ook niet langer zitten dan de reguliere Miracle Gel. Na een paar dagen beginnen ze een beetje te chippen, en dan breng ik toch graag weer snel een nieuw kleurtje aan.

Sally Hansen Miracle Gel™ It Takes Two! - €13.99 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

  1. Ik vond Get Mod ook meteen mooi, jammer dat deze niet goed dekt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk concept, maar geef mij maar liever nagellak flesjes zoals bv de essie gel couture lijn, die is qua werking denk ik ook enigszins vergelijkbaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het concept ook handig en denk dat ik wel voor de 2 in 1 flesjes ga in plaats van traditionele flesjes. Alleen naar dat lakken ben ik wel benieuwd, want ik had niet verwacht dat dit ook echt minder fijn zou zijn.

    BeantwoordenVerwijderen