Bruno Banani & Mexx Perfume to Go


Lekker ruiken willen we natuurlijk allemaal. Ik ben zelf dol op parfums en wissel dan ook dagelijks af welk geurtje ik wil dragen. Die geur stem ik af op basis van mijn stemming die dag, of wat ik die dag wil uitstralen. Niet elke geur blijf je de hele dag ruiken, en daarom wil ik wel eens een geurtje meenemen om gedurende de dag opnieuw aan te brengen. Zo'n grote fles parfum mee zuilen is echter geen pretje; het is toch weer een zware bagage in je tas. COTY bedacht daarvoor een slimme oplossing; Perfume To Go.

Het concept van Perfume To Go is simpel. Ze maakten van de zes bestverkochte Bruno Banani én Mexx geuren een Parfum Pen. Ongeveer even zwaar als een balpen, en ze nemen ook even weinig ruimte in. Ideaal, toch? 

Naast dat deze parfum pens weinig ruimte én weinig gewicht innemen, hebben ze nog een voordeel. De parfum sticks zijn in vaste vorm en daardoor is het onmogelijk dat je parfum gaat lekken. Ik denk dat we dat namelijk allemaal wel eens hebben meegemaakt, en dat is ontzettend vervelend (en zonde).


Ik denk niet dat een uitleg van dit product écht nodig is. Het werkt namelijk ontzettend eenvoudig; je brengt de stick aan op de pulserende punten zoals je nek, decolleté en polsen. That is it. Dopje er weer op, pen in je tas stoppen en voilà. Een kind kan de was doen.

In totaal is deze Perfume To Go Pen gelanceerd in zes verschillende geuren. Drie van Bruno Banani, en drie van Mexx. Van Bruno Banani zijn dit de volgende geuren:

Bruno Banani Woman | een fruitige geur met geurnoten van perzik, patchouli, witte muskus en vanille.

Bruno Banani Pure Woman | een exotische, fruitige geur met een kick waarin geurnoten van mango, poenroos, cassis en amber schitteren.

Bruno Banani Dangerous Woman | een sensuele, rijke geur met geurnoten van zwarte bessen, exotische bloemen, kokosnootmelk en vanille.

Drie hele fijne geurtjes die ik al langer ken van Bruno Banani. Mijn favoriet is absoluut Dangerous Woman, deze heb ik momenteel dan ook in mijn tas zitten. Ik vind het heerlijk om deze gedurende de dag af en toe even aan te brengen en om zo de hele dag lekker te ruiken.


Naast de geuren van Bruno Banani is deze stick er ook in de drie populairste geuren van Mexx. Die geuren zijn als volgt;

Mexx Woman | een frisse, bloemige geur die opgebouwd is rond een boeket van jasmijn, lelietje-van-dalen en roos, voordat het overgaat in een warme en houtachtige basis.

Mexx Ice Touch | combineert fruitige, bloemige en kruidige geurnoten (waaronder munt) om het intense gevoel van ijs op de naakte huid na te bootsen.

Mexx Black | een oriëntaalse, bloemige geur met tropische geurnoten als gemberbloesem, lotus en lychee.

Wederom drie fijne geuren, waarvan Mexx Woman mijn favoriet is. Ik ben altijd dol op geuren waar een houtachtige basis naar voren komt.

De Perfume To Go sticks ruiken goed, brengen eenvoudig aan en zijn ontzettend handig om mee te nemen. In het begin merk je wel dat de parfum iets harder is, maar wanneer je het product een paar keer hebt gebruikt rolt de stick echt over je huid heen en kun je hem heel eenvoudig aanbrengen.

Wat betreft geur intensiteit is dit zeker niet minder dan de reguliere Bruno Banani en Mexx parfums. Bij het opspuiten van een reguliere parfum heb je natuurlijk even een flinke wolk van parfum om je heen, maar dat zakt altijd binnen enkele minuten af. Het effect van deze pennen is hetzelfde als het effect wat je bij die reguliere parfums na een paar minuten hebt. Je ruikt de geur goed wanneer iemand vlakbij je staat, zonder dat dit overheersend is.

De Perfume To Go pens zijn wat mij betreft goedgekeurd. Mocht je de geurtjes van Bruno Banani of Mexx prettig vinden, dan is dit dus zeker een aanrader. Ook heel leuk om cadeau te geven tijdens Sinterklaas of Kerst!

Bruno Banani & Mexx Perfume to Go pens - €12.99
Exclusief verkrijgbaar bij Etos - in de winkels én online.

'' Heb jij al eens een Solid Perfume gebruikt?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

  1. Ik kende dit nog niet, ik ben er wel nieuwsgierig naar geworden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een goed idee en leuke prijsjes ook! Ik ben zelf nog niet bekend met de geuren van MEXX en Bruno Banani. Ik wissel zelf ook regelmatig van geur (hangt af van mijn stemming) dus denk dat deze sticks (dacht eerst dat het lippen balsems waren ;-)) ook wat voor mij zouden zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zie dit steeds voorbij komen, maar nog nooit gebruikt. Ik heb denk ik toch liever een flesje in mijn tas, dan z'n stick

    BeantwoordenVerwijderen