Een nieuwe telefoon + telefoonhoesje


Als het gaat om Smartphones ben ik niet iemand die op de eerste rang hoeft te zitten. Ik heb niet zo de behoefte om gelijk een nieuwe smartphone aan te schaffen als er een nieuwe editie uit komt, maar tegelijkertijd was ik wel blij toen ik een nieuw exemplaar bij mijn abonnement mocht uitzoeken. Ik had namelijk nog een iPhone 8, en inmiddels is dat al weer best een oudje. Ik upgrade mijn telefoon naar een iPhone 12 en ging daarbij gelijk op zoek naar een beschermend hoesje.

Mijn telefoonhoesjes kies ik op basis van uiterlijk, maar ik kijk hierbij ook zeker naar hoe hij mijn telefoon beschermd. Daar is hij ten slotte ook voor; anders kan ik mijn telefoon net zo goed zonder hoesje gebruiken.

Ik kwam daarbij uit bij de hoesjes van CaseCompany. Een paar jaar geleden mocht ik bij hen al eens een telefoonhoesje ontwerpen. Dat hoesje heb ik héél lang om mijn vorige iPhone gedragen en is mij eigenlijk altijd goed bevallen. Logisch dat ik dit keer opnieuw voor een hoesje van hun website heb gekozen.

Op de website van CaseCompany heb je keuze uit een heleboel bestaande designs, maar er is ook de optie om je eigen hoesje te ontwerpen. Hierbij kun je zelf de keuze maken tussen de verschillende soorten hoesjes. Zelf koos ik voor een siliconen hoesje, omdat ik dit soort hoesjes mijn telefoon het beste vind beschermen.


Deze siliconen hoesjes hebben namelijk een kleine bumper aan de voorkant van mijn telefoon. Als je je telefoon laat vallen, valt hij dus eerst op deze bumper en valt hij niet rechtstreeks op het glas van je telefoon. Die bescherming vind ik zelf heel prettig, want we laten onze telefoon allemaal wel eens -of vaker dan eens ;)- vallen.

Ik hoefde niet lang na te denken welke print ik dit keer op mijn hoesje wilde. Ik ging voor dit leuke ruitjes patroon. Perfect voor de herfst en winter door de warme kleurtjes. Ik draag altijd veel beige, wit en andere neutrale kleuren, waardoor dit hoesje bij vrijwel iedere outfit matcht.

Ik ben weer helemaal happy met mijn nieuwe telefoon, maar ook met mijn nieuwe telefoonhoesje. Tegelijkertijd ben ik ook heel nieuwsgierig naar jullie affectie met telefoonhoesjes. Match je ze elke dag met je outfit, heb je één hoesje die je vast om je telefoon draagt... óf ben je een dare devil zónder hoesje?

CaseCompany Telefoonhoesje - €19.95
'' Wat draag jij momenteel voor hoesje om je telefoon?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking

  1. Een heel mooi hoesje! Ik heb altijd hetzelfde hoesje, eentje waar ik ook mijn pasjes in kan doen en als een boekje opengaat. Dat is en blijft mijn favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen