Isabel Bernard - 14K Saint Germain de L'Echaudé 14 Oorknopjes


Met sieraden maak je mij altijd blij. Leuk om cadeau te krijgen, maar ook onwijs leuk om af en toe iets moois voor jezelf uit te zoeken. Ik mocht onlangs een paar prachtige, wit gouden oorknoppen van Isabel Bernard ontvangen, en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. 


Op de website van Isabel Bernard vind je een ruim aanbod aan prachtige sieraden. In goud, wit goud en rosé goud. Zelf draag ik de laatste tijd weer veel zilver en wit goud, waardoor de keuze voor mij al snel gemaakt was. Desondanks was de keuze als nog best lastig, want ze hebben zó veel mooie items. Prachtige gouden collier dames, bijvoorbeeld. 


Omdat ik graag sieraden heb die subtiel zijn, maar toch opvallend genoeg, viel mijn keuze op de ''Saint Germain de L'Echaudé 14 karaat witgouden oorknoppen met zirkonia''. Een hele mond vol, maar in werkelijkheid een héél simpel knopje. Juist die eenvoud maakt dat het een heel mooi, draagbaar sieraad is waar je voor de rest van je leven plezier van kunt hebben.


Ik heb zelf twee gaatjes en koos deze oorknopjes uit voor in mijn tweede gaatje. Daar droeg ik voorheen een iets kleiner knopje in zilver, maar deze mocht best eens vervangen worden. Ik draag in mijn tweede gaatje vrijwel iedere dag van het jaar dezelfde oorbellen, dus iets anders is wel eens leuk.

Deze knopjes zijn iets groter dan de oorbellen die ik hiervoor droeg, maar staan nog steeds ontzettend subtiel. Je kunt ze perfect combineren met vrijwel alle oorbellen: je ziet namelijk wanneer je ze draagt alleen het zirkonia steentje en daardoor kunnen ze goed in combinatie met goud, zilver of rosé goud.


Naast de oorbellen mocht ik ook nog een mooi sieradendoosje ontvangen, welke ik natuurlijk uitzocht in een zachtroze kleur. Met zachtroze kun je de plank niet snel misslaan. Hoewel hij op de foto op de website wel wat meer naar oudroze neigt is hij in de werkelijkheid wel een stukje feller. Desondanks is het nog steeds een gedempte, roze tint en vind ik hem juist heel erg mooi.


Dit doosje is perfect als je regelmatig op vakantie of uit logeren gaat. In dit doosje kun je namelijk een mooi aantal sierraden opbergen. Het is een klein doosje (zo'n 10 bij 10 centimeter), maar er past meer in dan je zou verwachten! Hier kun je in principe drie paar oorbellen, zes ringen en drie armbanden/kettingen in kwijt.

Als je een kleinere sieradencollectie hebt kun je deze ook gebruiken om je sieraden dagelijks in op te bergen, maar dan zou ik je wel aanraden hem ergens open neer te zetten. Wanneer je sieraden in een afgesloten doos bewaard, verkleuren ze namelijk sneller. Is met zilver of goud geen probleem, maar het scheelt je wel een hele hoop poets werk. 

Ik ben heel blij met mijn mooie, nieuwe items. De oorbelletjes draag ik al vanaf het moment dat ze binnen kwamen, en het sieradendoosje gaat natuurlijk mee tijdens ons volgende tripje!

Saint Germain de L'Echaudé 14 karaat witgouden oorknoppen met zirkonia - €55.00
Sieradendoos roze - €23.00

'' Wat draag jij het liefste qua sierraden? Goud, wit goud of zilver?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

  1. Mooi gekozen. Ik draag zelf geen sieraden, behalve mijn trouwring en die is een combinatie van goud en zilver.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige oorbellen heb je uitgekozen. Ik vind dit trouwens een heel mooi merk, niet alleen de sieraden maar ook hun tassen vind ik helemaal geweldig. Prachtig sieradendoosje heb je er trouwens bij gekregen. Handig ook voor mee op reis.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel subtiel maar echt prachtig en wat een mooi sieradendoosje ook zeg wauw.

    BeantwoordenVerwijderen