Max Factor Facefinity All Day Flawless Airbrush Finish Foundation


Sinds 27 september liggen de nieuwe Facefinity All Day Flawless Airbrush Finish Foundations van Max Factor in de winkel. Een 3-in-1 foundation met een vegan formule, airbrush finish & ondertonen die aan de kleuren zijn toegevoegd. Ik mocht deze foundation ontvangen en heb hem natuurlijk uitgeprobeerd. Nieuwsgierig wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Allereerst vind ik de vormgeving van deze Facefinity All Day Flawless Airbrush Finish Foundations heel erg geslaagd. De foundation komt in een glazen flesje met een zwarte dop en gouden opdruk. Simpel, maar chique. Heel erg passend ook bij Max Factor.

Deze foundation is ontworpen voor iedereen die een onberispelijke finish wil bereiken; dag en nacht. Door de 3-in-1 formule is de foundation zowel een primer, concealer én foundation in één. De vegan formule (met SPF20) is ontwikkeld met de unieke Flexi-Hold Technologie die ervoor zorgt dat de huid tot wel 24 uur lang comfortabel aanvoelt. 


De kleuren zijn onderverdeeld in drie soorten ondertonen, namelijk:
W voor Warm
C
voor Koel
N
voor Neutraal

Ik ontving zelf een drietal kleuren, al hoefde ik de foundations niet te swatchen om te zien welke kleur het beste bij mij zou matchen. C30 Porcelain is voor mij een hele goede match. Dit is een hele lichte foundation met een rozige, koele ondertoon.

In combinatie met de kwast die ik in mijn pakketje ontving, begon ik al snel met testen. Bij het aanbrengen op mijn gezicht bleek de foundation goed te zijn gematcht met mijn huidskleur; hij sluit namelijk heel goed aan. Niet alleen de kleur, maar ook de koele (roze) ondertoon.


De foundation belooft medium tot volledig dekkend te zijn. Daar kan ik mij helemaal in vinden! Ik merk bij het aanbrengen van het eerste laagje al dat hij goed dekt, en met een tweede laagje heb je écht een volledige dekking. Ik moet zeggen dat ik de foundation zelf mooier vind met één laagje. Ik heb zelf -gelukkig- een goede en egale huid, waardoor één laagje net even zorgt voor die picture perfect finish. 

Heb je een wat onrustigere huid, dan kun je -indien gewenst- nog een tweede laagje aanbrengen. 

Omdat ik in het persbericht van deze foundation las dat hij niet afgeeft besloot ik dat natuurlijk even uit te proberen. Foundation die wél afgeeft (en helaas doen de meeste foundations dat nu eenmaal) is zó irritant. Vooral als je net een nieuwe, witte trui draagt.


Gelukkig doet deze foundation dat inderdaad een stuk minder. Helemaal niet afgeven doet hij niet, maar het is wel zo dat je gerust je huid fatsoenlijk kunt aanraken zonder dat je vingers gelijk onder de foundation zitten.

De foundation is relatief dun en brengt daardoor goed aan, smeert makkelijk uit (met zowel beautyblender als kwast) én blijft goed zitten. Aan het einde van de dag zit mijn foundation er nog steeds heel erg goed op. Ik kan er eigenlijk weinig negatiefs over zeggen!

Max Factor Facefinity All Day Flawless Airbrush Finish Foundation - €17.99
'' Wat is jouw favoriete foundation?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen