Mijn nieuwe telefoongadgets


Ik ben inmiddels helemaal gewend aan mijn nieuwe telefoon. Omdat ik onlangs switchte van een iPhone 8 naar een iPhone 12 was dat voor mij best even wennen. Een groot verschil tussen deze twee telefoons is namelijk dat de home knop niet meer aanwezig is op dit nieuwe model. In het begin even wennen, maar inmiddels kan ik mij al bijna niet meer herinneren dat die knop er ooit op heeft gezeten. Omdat ik het leuk vind om zo af en toe te wisselen van telefoonhoesje mocht ik bij Smartphonehoesjes.nl een aantal leuke items uitkiezen. Deze deel ik vandaag met jullie!


Het eerste item waar mijn oog op viel was dit geweldige hoesje. Dit is het Tierra hoesje van het merk Selencia. Een uitneembaar hoesje die doormiddel van een magnetisch element vastklikt in een additionele clutch. Zo heb je dus voor dagelijks gebruik een tof hoesje, maar maak je er in een handomdraai een clutch van. Ideaal als je een dagje gaat shoppen en geen broekzak hebt, of voor het uitgaan bijvoorbeeld.

Zelf ben ik dol op dit soort neutrale, ecru/beige kleuren. Het hoesje heeft een heel subtiel slangenprintje, maar dat is absoluut niet opvallend of overheersend. Hij blijft heel chique ogen. 

Hoewel ik het hoesje momenteel zonder de clutch draag (dat is ten slotte niet zo handig in je broekzak), vind ik het ideaal dat ik die optie nu wel heb. Ik draag namelijk graag jurkjes en daar zitten -doorgaans- geen zakken in. Het is dan heel handig om je telefoon in de clutch te stoppen. In deze clutch heb je ook nog de ruimte voor een aantal pasjes, waardoor je ook geen losse pasjeshouder meer mee hoeft te nemen. Ideaal, toch?


Mocht je je afvragen; is dat dan wel stevig genoeg? Die vraag snap ik. Ik was eerst ook bang dat mijn telefoon er uit zou vallen, maar toen ik het hoesje in de clutch bevestigde wist ik al gelijk dat dat niet het geval zou zijn. Hij zit er namelijk ontzettend stevig in en je moet echt wel kracht zetten om hem eruit te halen.

Hoewel het hoesje natuurlijk al fantastisch is, mocht ik ook nog dit leuke setje met lenzen ontvangen. Ik twijfelde nog even tussen deze set en een handige telefoonhouder voor in de auto. Aangezien ik doorgaans kleine stukjes rijd in de auto besloot ik dat ik van deze lensjes waarschijnlijk meer plezier zou hebben.

Deze leuke set bestaat uit een 185 graden fish eye lens, een 0.65x wide angle lens, een clip met een oplaadbare en ingebouwde LED-lamp. 

Nu zeggen die woorden mij niet zo veel, maar het klinkt heel veelbelovend! Vooral naar de ronde lens met ingebouwde LED-lamp was ik heel erg nieuwsgierig. Dit is namelijk ideaal voor het maken van swatches. Als ik namelijk mascara of lip swatches maak, gebruik ik hier tegenwoordig mijn telefoon voor. 

De andere lens heb ik tot op heden nog niet geprobeerd, maar ik kan niet wachten om hier ook lekker mee te gaan spelen. Dit soort lensjes zijn overigens ook heel erg leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen. Je kent vast wel iemand die dol is op dit soort tech-items!

Ik ben in ieder geval weer helemaal blij met mijn nieuwe telefoon gadgets. Mocht je nog op zoek zijn naar een telefoonhoesje (een iPhone 13 Mini hoesje bijvoorbeeld), of voor een andere telefoon; bekijk deze website dan zeker eens.

'' Wat voor hoesje heb jij om je telefoon?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

2 opmerkingen

  1. Een heel mooi hoesje! Ik heb net een booktype hoesje aangeschaft omdat ik een nieuwe telefoon heb. Ik vind dat altijd een handig hoesje omdat ik dan ook mijn pinpas erin kwijt kan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit wat een leuke gadgets zeg! lieve kleurtjes ook.

    BeantwoordenVerwijderen