Mini Review | LUSH - Polar Bear Zeep


Hoewel ik een grote fan ben van de producten van LUSH, was het alweer enige tijd geleden dat ik een bestelling bij hen plaatste. De voornaamste reden daarvoor was het feit dat ik nog genoeg bruisballen had voor de komende twee jaar. Inmiddels heb ik een flinke slag gemaakt in die voorraad en zat ik er over na te denken om weer een bestelling bij LUSH te plaatsen. Mijn moeder was mij echter voor en bestelde een aantal heerlijke items voor mij. Eén van die items is de nieuwe Polar Bear zeep uit de Kerst collectie.


De vorm van dit beertje deed mij gelijk denken aan één van mijn favoriete badproducten; Butter Bear. Die bath bomb heb ik de afgelopen jaren elke keer als ik een bestelling deed tijdens de Kerstdagen besteld. Omdat het zo'n lekkere, neutrale geur is. Maar ook omdat het beertje zo schattig in je bad ronddanst.

Een bath bomb is maar van korte duur, daarom ben ik des te blijer dat ik nu deze zeep heb. Het is overigens niet dezelfde geur als butterbear, maar de vormgeving heeft wel dezelfde schattige vibe. 

Dit lieve beertje heeft nog steeds een hele neutrale geur. LUSH zelf zegt dat hij naar zoete marsepein ruikt, maar daar ruik ik zelf niets van terug. Het is juist een hele lekkere, shea boter achtige geur. De zeep heeft een basis van cacaoboter en castor- en kokosolie. Niet heel overheersend, maar juist zó lekker door zijn eenvoud. Dit soort 'simpele' geuren vind ik bij LUSH toch stiekem het aller lekkerste.

Deze zeep is geschikt voor handen en lichaam, maar zelf gebruik ik hem alleen voor mijn handen. Ik heb hem nu op het zeepplankje in onze badkamer liggen en gebruik hem iedere avond voordat ik ga slapen.

Na het gebruik van deze zeep voelen mijn handen schoon en ruiken ze voornamelijk héél lekker. Ik wil eigenlijk geen eens handcrème opbrengen, omdat ik dan de geur van de zeep niet meer ruik. Hint voor LUSH; maak handcrème in deze geur. Waarom is dat er überhaupt nog maar zo weinig, LUSH handcrème? 

Ik kan niet veel zeggen over dit zeepje, vandaar dat ik het een Mini Review heb genoemd. Wat ik wel kan zeggen is dat ik hem heerlijk vind en er stiekem nog tien van wil inslaan.

Ingrediënten: Havermelk, Propyleen Glycol, Glycerine, Fair Trade Biologische Cacaoboter, Extra Virgin Kokosolie, Water, Biologische Castorolie, Natrium Hydroxide, Parfum, Sojayoghurt, Titanium Dioxide, Natrium Stearaat, Benzoëhars, Roos Absolue, Etherische Amandelolie, Cassie Absolue, Citroenzuur, Natrium Bicarbonaat, Benzyl Benzoaat, Benzyl Cinnamaat, Cinnamal, Coumarine

LUSH - Polar Bear Zeep - €6.50
'' Gebruik jij graag handzeep?

4 opmerkingen

 1. Wat een leuk zeepje. Ik gebruik nu zeep uit een pompje voor een gevoelige huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke vorm alleen al! Echt te schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij ziet er alleen al super schattig uit. Bijna zonde om te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik al heel lang het zeepje karma van lush. Ben er helaas zo door de tijd heen achter gekomen dat de zeep niet meer zolang mee gaat als voorheen , en is wel duurder geworden! Win win situatie dus voor lush, ik ga helaas maar uitkijken naar een ander zeepje!

  BeantwoordenVerwijderen