Sally Hansen Frosty Nudes + A Pop Of Colour


Goed nieuws voor alle Sally Hansen lovers; zij brengen zes nieuwe kleuren uit in hun Miracle Gel lijn. Drie frosty nudes, een knalrode lak én twee neon kleuren. Ik heb vijf van deze kleurtjes al mogen ontvangen en deel deze natuurlijk graag met jullie. Nieuwsgierig welke kleur mijn favoriet is? Lees dan snel verder!

Dat ik een fan ben van de Miracle Gel nagellakken van Sally Hansen is inmiddels geen nieuws meer. Wat betreft gewone nagellak gebruik ik de Miracle Gel lakjes tegenwoordig erg graag en zijn een aantal kleurtjes zeker onderdeel van mijn 'meest gebruikte lakjes'.

In totaal komt Sally Hansen met zes nieuwe kleuren, namelijk:
#223 TuTu the Ballet [nude]
#224 Mauve-olous [nude]
#292 Rain-glow [nude]
#470 Red Eye [rood]
#872 Chill Out [neon]
#876 Floresc-Pink [neon]Ik ontving hiervan alle kleurtjes, behalve de kleur Mauve-Olous. Ondanks dat ik die niet heb ontvangen denk ik wel dat dat mijn favoriet is; in het persbericht ziet hij er namelijk prachtig uit. Omdat ik deze mooie kleur toch met jullie wilde delen heb ik hierboven een foto van deze kleur ingevoegd.
De andere kleurtjes zijn echter niet minder mooi, want Sally Hansen heeft absoluut weer zes mooie kleuren op de markt gebracht.

#223 TuTu the Ballet is een prachtige, nude kleurige nagellak. Deze zandkleurige nagellak is een typisch voorbeeld van een kleur die je regelmatig op mijn nagels ziet. Ik draag heel graag van dit soort subtiele kleuren en heb hier echt een zwak voor. 

#292 Rain-glow valt nog steeds onder de nude kleuren van Sally Hansen, maar ik moet zeggen dat ik hem zelf wel aardig opvallend vind. Het is echt een Barbie/bubbelgum roze nagellak die je nagels heel goed laten opvallen. Deze kleur staat ook prachtig bij een gebruinde huid én op je teennagels. 

#470 Red Eye is een klassieke, felrode nagellak. Dit is zo'n kleur waarvan ik vind dat iedereen er minstens één in zijn collectie moet hebben. Met zo'n kleur rood op je nagels kun je volgens mij nooit de mist in gaan. En rood past ook bij vrijwel iedere outfit! 


#872 Chill Out is een opvallende, blauwe kleur. Deze blauwe kleur bevat een prachtige glitter explosie van zilveren en groene glitters. Het is misschien niet een kleur die ik zelf snel zou dragen (vroeger overigens wel!), maar ik vind hem wel echt Práchtig. Met een hoofdletter P. Dit kleurtje dekt wel iets minder goed dan de normale lakjes. Hiervan heb je echt 3 tot 4 laagjes nodig. 

#876 Floresc-Pink is de laatste kleur in dit rijtje, maar zeker niet de minste. Net als Chill Out is dit een neon kleurige lak, en hij is inderdaad echt neon. Deze felroze nagellak heeft metallic paarse shimmers en valt daardoor nóg beter op. Echt een geweldige kleur voor tijdens de zomer! Ook dit kleurtje dekt wel wat minder goed, hier heb je ook 3 tot 4 laagjes van nodig. 

De nieuwe kleurtjes van Sally Hansen dekken zoals we gewend zijn perfect in twee laagjes (op de Neon kleuren na). De kleurtjes zijn verkrijgbaar vanaf oktober (ze liggen dus al in de winkels) en kosten €11.99 per stuk.

'' Welke kleur is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen