Styletone Box - Oktober 2021


Daar is ze weer; de nieuwste Styletone Box. Deze maand ontving ik weer de Classic box, dit keer in het thema Fall is in the air. Een box die belooft volledig in het teken te staan van de koudere en natte dagen. De herfst (en vooral winter) zijn mijn favoriete seizoenen, dus een box als deze klinkt als muziek in mijn oren. Nieuwsgierig of ik daadwerkelijk zo enthousiast was? Lees dan snel verder!Mudmasky Vitamin Infused Eye Serum - Winkelwaarde €52.00
Een bekend merk in de Styletone box is Mudmasky. Hiervan zit er heel regelmatig een tubetje in, al vind ik dat persoonlijk niet zo erg. Hoewel ik geen maskers meer nodig heb en er meestal iemand anders blij mee maak, zijn de maskers van Mudmasky wel altijd fijn. Dit keer zit er echter een eye serum in, dus dat is net weer even iets anders.

KAB Cosmetics Lippotlood - Strawberry Lemonade - Winkelwaarde €10.23
Een nieuw merk in de Styletone box is KAB Cosmetics. Hiervan zit er deze maand een prachtig, matte lippotlood in. De kleur Strawberry Lemonade is een paars/rode tint die perfect bij de herfst past. Ik kende dit merk ook nog niet buiten de box om, dus hier ben ik heel nieuwsgierig naar. Een keer weer een nieuw merk in de box vind ik ook des te leuker.


GOSH BB Perfecting Kit Palette - Winkelwaarde €13.90
Het derde product is er eentje van GOSH. Deze maand zit er een BB perfecting kit in de box. Deze kit bevat twee concealers en een highlighter. Vind ik altijd een lastig product, aangezien concealers heel persoonlijk zijn. Deze tinten zijn voor mij dan ook niet geschikt, en de highlighter heeft vrijwel geen shimmers. Het lijkt eerder een transparante gel. Jammer!


Luxie Beauty Rose Goud Highlighter Kwast - Winkelwaarde €19.00
Van het vierde product word ik gelukkig een stukje enthousiaster. Dit is een prachtige kwast van het merk Luxie Beauty. Hier heb ik wel eens eerder iets van geprobeerd, maar nog niet zo veel dat ik echt een oordeel over het merk kan vellen. Deze kwast voelt in ieder geval lekker zacht én ziet er mooi uit.

Paese Blush - Winkelwaarde €9.00
Last but not least zit er in de box nog een blush van het merk Paese. Hiervan zitten er in totaal vijf verschillende kleuren in de box. Ik ontving nummer 64. Dat is een mooie koraaltint die wat mij betreft voor vrijwel elke huidskleur geschikt is.

En dat was hem weer; de Styletone box van deze maand. Op het kitje van GOSH na vind ik alle producten zeker de moeite waard. Een prima box deze maand!

De Classic Box kost €16.95 (inclusief verzending) en heeft deze maand een waarde van €104.13
'' Welk item uit deze box is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking