Bruno Banani Parfums | Nieuwe look & feel


Goed nieuws voor alle fans en liefhebbers van Bruno Banani. Het merk heeft namelijk een nieuwe look & feel gecreëerd voor de flacons en de verpakkingen. Hun geuren zijn nu onderverdeeld in drie pillars; signature, pure en premium. Nieuwsgierig naar deze nieuwe look en feel? Lees dan snel verder!

De herlancering van Bruno Banani maakt deel uit van de voortdurende evolutie van dit merk. De uitbreiding van de producten en de verschillende verpakkingsmaten zijn nu gestroomlijnd in drie pillars. Zowel voor de vrouwelijke als de mannelijke geuren! Deze drie pillars bevatten elk twee geuren voor de vrouw en twee tot drie geuren voor de man. Met deze sterkere focus is het volgens hen gemakkelijker dan ooit om je favoriete geur te ontdekken.


Nadat ik laatst al de vrolijke Perfume To Go pens van dit merk mocht ontvangen, was dit vrolijke pakketje van Bruno Banani een leuke verrassing. Nog meer nieuws van dit merk! Een rebranding vind ik eens in de zoveel tijd een hele slimme zet van een merk. Je wilt ten slotte wel met de tijd meegaan!

Om een consistente look te creëren hebben alle geuren een nieuw, modern verpakkingsontwerp gekregen. De afwijkende, schuine vorm van de dozen is hierbij behouden. Dit is ten slotte Bruno Banani's kenmerk. Ook staat het kenmerkende BB logo nu groot op de voorkant voor een modern en high-end effect.

In totaal zijn er zes dames geuren, waarvan ik er drie heb ontvangen. De eerste is één van de Pure Pillar flacons. Ik ontving hiervan Pure Woman; een exotische, fruitige, sprankelende geur met een kick door de unieke combinatie van mango, pioenroos, cassis en amber. 


De tweede parfum die ik heb ontvangen is er eentje uit de Signature Pillar lijn. Dit is een flacon die in mijn ogen ook écht kenmerkend Bruno Banani is, en deze vind ik dan ook het mooiste. Hij past zo goed bij het merk. Ik ontving deze in de geur Woman; een dynamisch fruitige geur met noten van perzik, patchoeli, witte muskus en vanille die de geur een klassieke touch geven.


Last but not least -van de dames geuren, althans- ontving ik ook nog een geur uit de Premium Pillar lijn. Hiervan ontving ik de geur Dangerous Woman; een sensuele geur met noten van zwarte bes, exotische bloemen, kokosmelk en vanille voor een rijke, weelderige geur.

Als je de flacons vergelijkt met de oude flacons van Bruno Banani zie je hier zeker verschil in. De basis van de flacon is eigenlijk vrijwel hetzelfde gebleven; ze hebben dit echter geperfectioneerd met een aantal kleinere details. De verandering van de weergave van het logo, maar ook de kleuren zijn net even iets vlotter dan hun voorgangers. 

Bruno Banani EDT (FOR HER) 30 ML - €20.99 per stuk

Ook de herengeuren van Bruno Banani hebben er aan moeten geloven. Hierin hebben we opnieuw drie verschillende lijnen met in elke lijn twee tot drie geuren. De Pure Pillar lijn is de lijn met maar liefst drie geuren. Ik ontving hiervan de geur Magic Man; een sensuele, aromatische geur met noten van nootmuskaat, wierook en zwarte peper, afgerond met amber in de basis.

Naast de pure pillar lijn is er ook voor de heren een Premium Pillar lijn. Deze bestaat uit twee verschillende geuren, waarvan ik de geur Loyal Man heb ontvangen; een verleidelijke geur met onverwachte fruitigheid, aromatische noten en een krachtig houtachtig spoor voor een edgy kick.

Last but not least hebben we de Signature Pillar. Bij de dames was dit mijn favoriete flacon, maar ook bij de heren deel ik die mening. Ik vind dit ronde flesje met ribbeltjes altijd heel erg leuk. Mijn vader is dol op deze Absolute Man geur, dus dit flesje is voor mij heel bekend. Absolute Man is een krachtige, mannelijke geur met noten van houtachtige amber, tonkaboon en vanille die een authentiek statement creëren.

Bruno Banani EDT (FOR HIM) 30 ML - €20.99 per stuk

& dat waren ze; de nieuwe flacons van Bruno Banani. Het merk heeft kleine, subtiele veranderingen doorgevoerd die de parfums weer even nieuw leven inblazen. Het zijn niet de grootste aanpassingen, maar het zorgt er wel voor dat de parfums weer net even wat levendiger zijn en beter bij de tijd van nu passen. Een slimme zet, als je het mij vraagt! De geuren zijn overigens nog even lekker als altijd; daar is gelukkig niets aan veranderd.

'' Wat vind jij van de nieuwe look & feel van Bruno Banani?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

Geen opmerkingen