Fraicheur Paris Ice Globes


Het fenomeen Ice Globes heb je ongetwijfeld al vaker voorbij zien komen. De afgelopen tijd is dit product ontzettend populair geworden en is de kans klein dat je ze nog nooit hebt gezien. Ondanks dat ik ze al regelmatig voorbij heb zien komen had ik tot kort voorheen geen kennis gemaakt met dit product. Toen ik een mailtje van Fraicheur Paris kreeg met de vraag of ik een setje wilde proberen kan je mijn antwoord vast raden. Ik heb de Ice Globes inmiddels uitgebreid uitgetest en deel mijn ervaring vandaag graag met jullie.


De Ice Globes van Fraicheur Paris worden geleverd in een prachtig doosje. Dit luxe doosje zorgt ervoor dat het echt aanvoelt als een cadeautje. Wanneer je het lichtblauwe doosje opent zitten de ice globes netjes verpakt in een laagje schuim. In deze schuimlaag zitten ze stevig op hun plek zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat ze kapot aankomen.

Ik heb de Ice Globes ontvangen in de paarse kleur, maar in totaal zijn er drie verschillende kleuren beschikbaar. Naast deze paarse Ice Globes heeft Fraicheur ook nog een blauwe en een witte set. 

Als je nog niet bekend bent met het fenomeen Ice Globes, kan ik mij voorstellen dat je denkt; huh, wat moet je met deze sambaballen? Want zo zien ze er een beetje uit. De ice globes zijn beauty tools om je huid een boost te geven. De ice globes helpen je om je bloed circulatie te stimuleren, lichten je huid op, zorgen voor minder pufferigheid, minimaliseren fijne lijntjes en rimpels én ze verstrakken je huid.

Dat klinkt heel goed, maar ik hoor je ook denken; ja, ja. Het zal. Want het klinkt eigenlijk een beetje té mooi om waar te zijn, toch? Niets is minder waar, want deze ice globes zijn echt kleine wonderstickjes.


Als je mijn blog al langer volgt -en dan bedoel ik héél lang-; ik schreef in 2015 een artikel over de term Skin Icing. Dit was destijds nog niet heel populair en wellicht heb je er zelfs nu nog niet van gehoord. Desondanks is skin icing een hele goede techniek voor het verbeteren van je huid. 

Deze ice globes doen eigenlijk precies hetzelfde. De ice globes zijn echter een stukje makkelijker te gebruiken dan dat je moet gaan werken met ijsklontjes.

Hoe werkt het?
- Stop de ice globes voor ongeveer een half uurtje in de vriezer.
- Verwijder je make-up en reinig je huid
- Indien gewenst kun je een klein beetje olie of serum op je gezicht aanbrengen. Deze stap is echter optioneel.
- Haal de ice globes uit de vriezer en ga er mee aan de slag. Rol voorzichtig met de globes over de huid met rustige, roterende bewegingen.

Na het gebruiken van de ice globes berg je ze (bij voorkeur) weer op in het doosje. Bewaar ze op een donkere plek weg van hitte en direct zonlicht. 

Ik gebruik de ice globes nu ongeveer een week en kan je zeggen dat ik écht enthousiast ben. Ik merk voornamelijk heel goed dat mijn huid minder puffy -gezwollen- is. Mijn huid voelt veel relaxter en soepeler aan en heeft tevens een hele mooie natural glow.

Als je enthousiast bent geworden over de Ice Globes raad ik je aan om mijn artikel -ik heb hem hierboven gelinkt- over Skin Icing ook eens te lezen. Als je het mij vraagt is dat zeker een interessant en informatief artikel.

Wat betreft de Ice Globes van Fraicheur; snel aanschaffen als je een skincare lover bent. Momenteel hebben ze 45% korting op dit product, dus dat maakt het nog eens extra aantrekkelijk!

Fraicheur Paris Ice Globes - €69.99
'' Heb jij al een setje Ice Globes in huis?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

1 opmerking

  1. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar het klinkt wel als een heel fijn product om te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen