Kneipp Vernieuwde Body Creams

Het is officieel herfst! Het wordt buiten steeds kouder, de bladeren zijn hier al bijna allemaal van de bomen gevallen én de verwarming staat weer lekker aan. Ik kan er heerlijk van genieten om 'S avonds uitgebreid te douchen, mijn huid extra te verwennen en daarna lekker op de bank te kruipen met een kop thee. Om je huid die extra aandacht te geven in de koudere maanden heeft Kneipp twee vernieuwde body creams; Soft Skin en Beauty Secret. Ik heb deze de afgelopen weken uitgebreid getest en deel ze vandaag met jullie.


In totaal brengt Kneipp twee nieuwe body creams uit; Soft Skin en Beauty Secret. Deze nieuwe body creams bevatten extra verzorgende parels die schijnen te smelten op je huid. Gecombineerd met betoverende geuren belooft Kneipp je huid een buitengewoon zacht gevoel. 

Klinkt goed, toch? Niet alleen de omschrijving van het product klonk mij goed in de oren, ook de verpakking spreekt mij ontzettend aan. Ik heb al eens eerder een aantal body creams van Kneipp gehad en die kwamen ook in dit soort potten. In zo'n pot zie je toch altijd goed hoeveel je nog hebt, en je kunt ze écht tot het einde op maken.


Ik begin gelijk met mijn favoriet van de twee; de Kneipp Body Cream Beauty Secret met Q10-parels. Vaak kun je aan het plaatje op het product, of aan de omschrijving al wel zien of een geur iets voor jou is. Ik ben zelf dol op warme, boterige of olie-achtige geurtjes. Van dielekkere argan geuren, als je snapt wat ik bedoel.

Deze body cream in de 'Beauty Secret' variant is precies dat. Deze body cream is ontzettend warm van geur. Hij ruikt naar natuurlijke oliën en shea butter. De perfecte geur voor in de herfst of winter.

Naast dat de geur heerlijk is, vind ik ook de werking van deze body cream heel erg fijn. De body cream heeft een lichte, dunne structuur. Deze smeert gemakkelijk uit én trekt heel snel in de huid. Mijn huid voelt na het aanbrengen zacht en gehydrateerd, maar ruikt vooral heerlijk. Ik heb niet vaak dat geuren echt goed op de huid blijven hangen, maar bij dit product heb ik dat wel!


Naast de Beauty Secret body cream, ontving ik ook de Soft Skin variant. Deze body cream is het tegenovergestelde van de Beauty Secret variant als we het om geur hebben. Deze body cream heeft namelijk een zachte, bloemige geur. 

Ondanks dat de geur bloemig is, is hij nog steeds warm. Je ruikt nog steeds een vleugje shea butter en dat maakt hem toch heel erg aangenaam. Ik ben zelf geen fan van bloemige geuren, maar deze is gelukkig niet zo overheersend.

Wat betreft de werking heb ik niet het idee dat dit product erg verschilt met de Beauty Secret variant. Kneipp geeft zelf aan dat deze crème de huid beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering, dus dat klinkt als mooi meegenomen. 

Extra fijn aan deze verzorgingsproducten is het feit dat ze geschikt zijn voor alle huidtypen. Zo heb ik zelf een droge en gevoelige huid, maar kan ik mijn lichaam prima insmeren met dit product zonder dat ik hier enige last van heb. Ik ben enthousiast!

De voordelen van deze nieuwe body creams:
- Vegan en microplasticsvrij
- Rijk aan geconcentreerde natuurlijke oliën & sheabutter
- Een romige en lobbige crème voor een echt me-time moment
- De extra verzorgende parels smelten op de huid
- De geuren verwennen je zintuigen
- Ontwikkeld met respect voor het microbioom van de huid
(Zonder conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine, zonder minerale oliën, zonder peg’s en sulfaten)


Kneipp Vernieuwde Body Creams - €11.99 per stuk.
'' Welke van deze twee geuren spreekt jou het meeste aan?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

1 opmerking

  1. De bodycream met de parels spreekt mij erg aan. Lijkt me een heerlijke geur.

    BeantwoordenVerwijderen