Max Factor Divine Lashes 24HR & Waterproof Mascara


Precies een jaar na de lancering van de succesvolle Divine Lashes 24HR Mascara lanceert Max Factor een nieuwe variant; de Divine Lashes 24HR & Waterproof mascara. Persoonlijk had ik de originele variant van deze mascara nog niet geprobeerd, des te benieuwder was ik naar hun nieuwste uitvoering. Ik heb deze nieuwe Divine Lashes mascara uitgeprobeerd en deel de resultaten vandaag met je.

De Divine Lashes 24HR & Waterproof mascara komt in een opvallende, blauwe tube. Waterproof mascara's hebben vaak een blauwe kleur -logisch, want zo vallen ze goed op tussen je gewone mascara's-. Desondanks is het geen goedkope blauwe tint, maar meer een royal blue. Mooi gecombineerd met gouden details én hij komt in een grotendeels gouden doosje. 


Als het om mascara's gaat moet ik je eerlijk bekennen dat ik zelden tot nooit een waterproof mascara gebruik. Ik kom niet snel in aanraking met vocht en ik vind het dan veel te veel geboen om het er 's Avonds weer af te krijgen. 

Zo af en toe kan een waterproof mascara echter wél een uitkomst zijn. Als je in de zomer regelmatig zwemt bijvoorbeeld, of als het in de winter héél koud en regenachtig is. Dan willen je wimpers wel eens wat gaan uitzakken bij een reguliere mascara.

Ik testte deze 24HR Waterproof Divine Lashes mascara voor jullie uit. Ik kan je gelijk één ding zeggen; hij is écht waterproof. Ik heb er uitgebreid mee gedoucht en de mascara zat na die tijd nog perfect op zijn plek. Voor het verwijderen moest ik echt een speciale reiniger gebruiken die geschikt is voor waterproof mascara's omdat ik de mascara anders gewoon niet van mijn wimpers kreeg.


Maar hey, hoe goed waterproof een mascara ook is; als hij je wimpers niet mooi maakt heb je er geen bal aan. Gelukkig is dat bij deze mascara niet aan de orde en kan je aan bovenstaande foto's wel zien dat hij goed zijn werk doet. Links zie je mijn wimpers zonder mascara (heel licht en vrijwel onopvallend), rechts zie je ze met twee laagjes mascara.

De mascara geeft met twee laagjes een heel natuurlijk en lieflijk effect. Hij maakt mijn wimpers mooi zwart, spreidt ze goed en zorgt voor een hele open look. Mocht je van wat meer drama houden zou je nog wat extra laagjes aan kunnen brengen, maar zelf vind ik hem op deze manier het mooiste.

Als je op zoek bent naar een fijne, waterproof mascara; ik raad je deze mascara zeker aan. Omdat ik zelf toch het liefste een reguliere mascara gebruik ben ik erg nieuwsgierig geworden naar de gewone Divine Lashes mascara van Max Factor. Die ga ik zeker uitproberen!

Max Factor Divine Lashes 24HR & Waterproof Mascara - €19.99
'' Draag jij liever een reguliere of waterproof mascara?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

2 opmerkingen

  1. Een heel mooi resultaat, al gebruik ik ook liever geen waterproof mascara.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat goed dat je er zo tevreden mee bent, waterproof is altijd fijn om te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen