NÉONAIL Starter Set Adorable


Gel nagellak is tegenwoordig niet meer weg te denken. Ik kan mij haast niet meer voorstellen dat er een tijd was waarin we alleen maar normale nagellak gebruikten. Ook ik ben gezwicht voor gellak en neem regelmatig de tijd om een frisse manicure aan te brengen. Ik heb dan ook al heel wat gellak merken mogen uitproberen en vandaag is het tijd voor een nieuw merk; Néonail.


Ik ontving van NÉONAIL hun starter set Adorable. Dit is een complete kit met alle benodigdheden voor de gel manicure. In deze set krijg je tevens vijf verschillende kleurtjes gellak, zodat je voorlopig wel even vooruit kunt.

Wat zit er precies in deze kit?

- 5x Gellak kleuren
- Revital Base Fiber
- Top Shine Bright
- 21 W/48 Ledlamp
- Nail Cleaner Vitamins 
- Aceton Remover
- Polijster 100/180
- Vijl 100/180
- Houten cuticle sticks
- Rol met celstofdeppers 


Doordat de starter set alle benodigdheden voor deze manicure bevat kun je eigenlijk gelijk aan de slag. Handig, want je zit er niet op te wachten om zelf nog achter de rest van de benodigdheden aan te gaan. 

Hoe ga je te werk?

1. Ruw je nagel voorzichtig op met de Nagel polijstblok, verwijder het ontstane stof en was vervolgens met een cleaner.
2. Breng een dunne laag Hard Base aan en laat uitharden onder een led- of uv-lamp.
3. Breng een laag gellak aan in de gekozen kleur en laat uitharden onder een led/uv-lamp (hoe donkerder de kleur, hoe langer de uithardingstijd). Voor het verkrijgen van een diepe kleur dient de handeling herhaald te worden.
4. Breng een laag Hard Top aan voor een heel heldere glans. In de zomer bevelen we het gebruik van Top Sunblocker aan in plaats van de Hard Top.
5. Laat uitharden onder een led/uv-lamp; daarna wassen met een cleaner.
6. Om de gellak van je nagels te halen moet u de glanzende laag met een Nagelpolijstblok opruwen en vervolgens Aceton gebruiken.


Het aanbrengen van de NÉONAIL manicure gaat eigenlijk heel snel. Precies zoals ik het van andere merken gewend ben. De stappen zijn ongeveer hetzelfde, alleen de producten zijn van elk merk weer net even anders.

Wat ik wel opmerkte aan deze set van NÉONAIL is dat hun lakjes vrij dun zijn. Vaak hebben gellak merken toch wat dikkere lakjes die dan al snel wat stroperiger kunnen zijn. Daardoor is het aanbrengen van zo'n gel soms wat lastiger. Bij NÉONAIL lijkt het eigenlijk gewoon alsof je met een normale nagellak aan de gang bent. Doordat de lak dunner is kun je ook mooie, dunne laagjes aanbrengen. Dit resulteert er in dat de manicure er heel natuurlijk uitziet en je geen dikke laag gel op je nagels hebt zitten.

Ik heb op mijn swatch foto de kleur Merry Bright aangebracht. Dat is op bovenstaande foto de vierde kleur. Een hele neutrale, roze tint met een vrij koele ondertoon. Dit soort kleuren draag ik eigenlijk bijna altijd op mijn nagels. Zo'n basic tint past namelijk bij al mijn outfits én is tegelijkertijd lekker subtiel en verzorgd.

De gellak van NÉONAIL is wat mij betreft goedgekeurd. De manicure brengt goed aan, blijft ruim twee weken mooi -daarna breng ik graag een nieuwe kleur aan omdat ik mij anders aan de uitgroei ga ergeren- én de verkrijgbaarheid van dit merk is heel goed. In Nederland ligt het merk gewoon bij Douglas en dat is wat mij betreft ideaal. Daar bestel ik namelijk regelmatig, dus je kunt zo een kleurtje bijbestellen zonder dat je gelijk met hoge verzendkosten zit.

Mocht je trouwens een los kleurtje van NÉONAIL aanschaffen, dan zijn de flesjes een stukje groter dan deze kleine flesjes in de starter set. Handig om te weten!

NÉONAIL Starter Set Adorable - €91.70
'' Heb jij al kennis gemaakt met de gellak van NÉONAIL?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

Geen opmerkingen