Top 10 damesgeuren om aan te schaffen tijdens Black Friday


Op 26 november is het weer zo ver; Black Friday 2021. Inmiddels is deze dag ook in Nederland niet meer weg te denken. Vind ik dat erg? Nee. Wie zegt er ten slotte nee tegen korting. Doordat deze dag elk jaar terugkeert maak ik tegenwoordig een lijstje van producten of artikelen die ik graag met korting wil aanschaffen. Dit jaar staan er voornamelijk parfums op mijn lijstje. Het leek mij daarom leuk om vandaag mijn top 10 damesgeuren om aan te schaffen tijdens Black Friday met jullie te delen!


1. Marc Jacobs - Decadence
Met stipt op nummer 1 staat voor mij de geur Decadence van Marc Jacobs. Deze geur heb ik inmiddels al jaren in mijn collectie, maar begint langzaam toch op te raken. In de zomer raak ik hem niet vaak aan, maar in de winter is dit een beetje mijn signature scent geworden.

2. Tiffany & Co. 
Als we het hebben over zomergeuren is de originele geur van Tiffany & Co. mijn absolute favoriet. Deze geur is heel licht, fris en een tikkeltje bloemig. Een geweldige geur in een geweldige flacon. Als Tiffany liefhebber is dit echt een must have in je collectie.

3. Tom Ford - Noir
Ook deze geur heb ik inmiddels al jaren in mijn collectie. Als je bekend bent met Tom Ford weet je dat hun geuren héél erg prijzig zijn. Volgens mij is Noir dan nog één van de goedkopere geuren, maar je betaald nog steeds ruim honderd euro voor een fatsoenlijke fles. De geur is daar in tegen wel zo lekker dat het het geld absoluut waard is. Met een beetje Black Friday korting doet het alleen wat minder pijn aan je portemonnee. ;) Fun fact; mijn vriend heeft de mannelijke variant van deze geur. Heerlijk om samen te matchen!

4. Yves Saint Laurent - Black Opium
Black Opium is een geur die ik vlak na de lancering gelijk heb aangeschaft. In het begin nog niet zo populair, maar al snel werd dit een ontzettend bekende geur. Ondanks dat hij inmiddels wat bekender en dus minder exclusief is, is het nog steeds een geweldige geur.

5. Chanel - Gabrielle
Deze geur heb ik nog niet zo lang, maar kan ik niet meer wegdenken uit mijn collectie. Ik weet dat de geuren van Chanel altijd heel erg bekend zijn, maar zelf ben ik niet zo'n fan van hun geurtjes. Ze zijn vaak te bloemig en zoet, maar Gabrielle is alles behalve dat. Dit is juist een hele sterke, vrouwelijke geur. Ik heb hier ook een hair mist van en in combinatie is hij nog lekkerder.

6. Valentino - Donna
De geuren van Valentino ken je ongetwijfeld al, maar zijn niet zo bekend als sommige anderen. Ik vind zelf ook niet al hun geuren lekker, maar deze móet je ruiken. Deze geur kreeg ik ooit van mijn vriend en sindsdien draag ik hem wekelijks met plezier. Het is een geur die zowel in de winter als zomer gedragen kan worden.

7. Jean Paul Gaultier - Scandal
Scandal was lange tijd een favoriet van mijn moeder. Bij haar vond ik hem altijd zó lekker ruiken dat ik hem uiteindelijk ook voor mijzelf heb aangeschaft. Nog steeds geen spijt van, ik gebruik ook deze met regelmaat. Ik heb hier ook een mini van voor in mijn miniaturen verzameling, en die is stiekem nog leuker dan het origineel.

8. Dior - J'adore 
Dit is ook zo'n geur die jaren geleden ontzettend populair was. Wederom in een prachtige flacon, en de geur is net zo lekker. Dit is ook weer een heerlijke en wat sterkere geur. 

9. Viktor & Rolf - Bonbon
Net als van de Scandal parfum is dit een geur waar ik een mini van heb. Helaas heb ik hier geen grote variant van, maar die wil ik absoluut nog eens aanschaffen. Bonbon is zo'n lekkere geur. Ik vind hem zelf ook lekkerder dan de populaire Flowerbomb geur.

10. Chanel - Coco Mademoiselle
Last but not least is er nog één andere geur van Chanel die ik wél apprecieer, en dat is Coco Mademoiselle. Echt een klassieker, en de kans is klein dat je deze nog nooit in de winkel hebt geroken. Als je dat nog niet hebt gedaan kan ik je maar één ding aanraden; doe het. Ik vind hem in ieder geval erg prettig.

& dat waren ze; mijn top 10 damesgeuren. Een aantal van deze geuren zijn bij mij bijna op, dus tijdens Black Friday ga ik uitgebreid shoppen om mijn collectie weer een beetje aan te vullen. Soms moet je jezelf daar op mogen trakteren, toch? Black Friday is naast jezelf trakteren overigens ook de perfecte tijd om cadeautjes aan te schaffen. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen.

Dit artikel bevat betaalde promotie. 
Lees hier mijn disclaimer. 

2 opmerkingen

  1. Goede tips! Ik hoop Idôle van Lancôme tijdens Black Friday te kunnen scoren, die is laatst opgegaan en is een van mijn favoriete geuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie geuren. Ik ben ook een fan van Gabrielle van Chanel. Ik hoop een geur van Narciso Rodriguez of Guerlain op de kop te tikken.

    BeantwoordenVerwijderen