Webshop Tip | Shop 'n Roll


Onlangs kreeg ik via Instagram een berichtje van Mariska (doormariska/30plusvrouw). Zij is onlangs haar eigen webshop gestart en vroeg mij of ik het leuk zou vinden een pakketje te ontvangen. Daar heb ik natuurlijk geen nee tegen gezegd. Een paar dagen later kwam het pakketje al binnen en vandaag deel ik de inhoud graag met jullie.


Mariska kun je kennen van haar blog 30plusvrouw of via Instagram, waar zij onder de naam doormariska post. Ik volg haar hier al een flinke tijd en had haar webshop inderdaad al eens voorbij komen. Op Mariska haar webshop Shop 'n Roll verkoopt zij hoofdzakelijk wasparfums en wax melts, maar je kunt er ook vrolijke stationery items vinden.


In mijn pakketje (welke overigens ontzettend leuk was ingepakt), zaten drie verschillende items. Twee wax melts van verschillende merken én een wasparfum. Mijn aandacht ging al snel naar de wax melt van Chestnut Hill; Apple Cinanmon Spice. Ik ben altijd dol op 'food' geuren als het gaat om kaarsen. Kaneel of andere winterse kruiden doen het bij mij niet snel verkeerd.

De geur van deze wax melt vind ik dan ook fan-tas-tisch. Je brand hiervan één blokje tegelijk en dat blokje zorgt ervoor dat je hele woonkamer naar Kerst ruikt. Het is tevens zo dat je echt wel een paar dagen met één blokje kunt doen. Het merk zegt zelf dat je met elk blokje 6 uur kunt doen. Zelf heb ik het blokje er pas na drie avonden branden uitgehaald. Natuurlijk wordt de geurafgifte langzaam wel wat minder, maar gezien het zo'n sterke geur is vond ik hem nog steeds erg lekker. Iets subtieler, maar nog steeds aanwezig.

Chestnut Hill is voor mij een nieuw merk, maar na het proberen van deze wax melt ben ik er zeker van dat ik hier meer geuren van wil gaan proberen. Naast de lekkere geur vind ik ook de vormgeving van dit merk heel tof. Een beetje vintage, weer eens wat anders dan de meeste merken tegenwoordig!


Een ander onbekend (voor mij) onbekend merk is Crossroads. Van dit merk ontving ik een wax melt in de geur Eucalyptus Mint. Deze wax melt is heel lekker fris, het is echt een combinatie van eucalyptus en mint. Nu moet ik wel zeggen dat ik zelf niet goed tegen menthol geuren in huis kan, maar hier ga ik zeker iemand anders blij mee maken. 


Last but not least ontving ik van het merk Horomia een wasparfum in de geur Vaniglia e Mirra. Grote kans dat jij in het afgelopen jaar al eens een wasparfum hebt gebruikt. Wasparfum is ten slotte heel erg populair geworden. Desondanks ben ik zelf nog niet verder gegaan dan wasverzachter en wasparels. De kennismaking met een wasparfum is voor mij dus de eerste keer.

Ik wist niet goed wat ik moest verwachten van zo'n wasparfum. Uiteraard dat mijn was lekker zou ruiken, maar ik had geen idee hoe sterk zo'n parfum zou zijn. Ik kan je vertellen; sterk. Ik had héél weinig gebruikt -je druppelt het een beetje in het wasverzachter vakje- en ik had volgens mij gemakkelijk de helft daarvan kunnen gebruiken. Mijn was rook zó lekker toen ik het uit de machine haalde. 

Deze Vaniglia e Mirra geur is een combinatie van vanille, citrus, mirre, witte musk en cederhout. De vanille komt heel goed naar voren, maar je ruikt inderdaad ook een vleugje frisheid. Dat zal de citrus zijn. Dit is echt een aanrader!

Mocht je enthousiast zijn geworden na het lezen van dit artikel, neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van Mariska. Ik heb zelf inmiddels al jaren een webshop en weet daardoor hoe lastig het is om je webshop een beetje aan het lopen te krijgen. In plaats van altijd te bestellen bij grote concerns raad ik je echt aan om voor je Sint en Kerst aankopen eens te kijken bij de kleinere webshops. Die zijn véél blijer met je orders. :) 

Chestnut Hill Wax Melt - €5.95
Crossroads Wax Melt - €4.95
Horomia Wasparfum 50 ML - €5.50

'' Shop jij wel eens bij een kleine onderneming?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

4 opmerkingen