Zwitsal Body Mist & Douche Mousse


Zwitsal kennen we natuurlijk allemaal door hun fantastische babylijn. De geur van Zwitsal is zó lekker dat ik mij niet voor kan stellen dat je dat niet zou vinden. Zo lekker fris, schoon en tegelijkertijd ook heel zacht en warm. Lucky for us heeft Zwitsal tegenwoordig niet alleen producten voor baby's, maar ook voor volwassenen. Onlangs breiden zij hun assortiment uit met twee nieuwe producten; een douche mousse en een body mist.

Met de lancering van de body mists en de douche mousse breidt Zwitsal de populaire Zwitsal Voor Jou-lijn, gericht op tieners, verder uit. Net als de deodorantspray en -roller zijn de formules van de nieuwe producten met zorg voor de huid ontwikkeld. Zwitsal Voor Jou mag zeker ook door moeders gebruikt worden, maar is niet geschikt voor baby’s en kleine kinderen.

Ik val zelf niet meer onder de doelgroep tieners, en ook nog niet onder de doelgroep moeders. Desondanks ben ik een groot liefhebber van de geur van Zwitsal. Zo kwam Robijn een tijdje geleden uit met een samenwerking met Zwitsal en lanceerden zij een home spray, geurstokjes én een geurkaars. Drie keer raden wie die heeft gekocht. ;)


Omdat de deodorant mij de vorige keer zo goed is bevallen, werd ik natuurlijk des te enthousiaster toen dit Zwitsal pakketje hier binnen kwam. Het eerste, nieuwe product is de Zwitsal Douche Mousse. Hiermee wordt douchen pas echt een feestje!

De Zwitsal douche mousse heeft de vertrouwde, originele geur van Zwitsal die de huid belooft te hydrateren en heerlijk te laten ruiken. Fijn aan deze moes is dat het geen SLES sulfaatreinigers bevat en daardoor net zo mild is als water.

Over de geur hoef ik niets te zeggen; hij ruikt heerlijk naar Zwitsal. Daar heeft volgens mij niemand nog een uitleg bij nodig. Wat mij opviel bij deze douche mousse is dat hij heel erg zacht is, en niet zo stevig als de andere mousses die ik tot nu toe heb geprobeerd. Zwitsal zegt dat hij daardoor ook ideaal is om mee te scheren, en dat kan ik mij goed voorstellen.

Ik gebruik de mousse het liefste in combinatie met een spons, maar je kan hem natuurlijk ook rechtstreeks met je handen over je huid verdelen. Hij is lekker zacht, schuimt goed genoeg en laat mijn huid ruiken naar baby's. Wat wil je nog meer?


Ondanks dat de douche mousse mijn huid lekker laat ruiken, is het niet zo dat anderen die geur ook echt zullen ruiken. Je moet wel echt aan de huid ruiken om de geur te herkennen. Daarvoor heeft Zwitsal echter nóg een product gelanceerd; de body mist. Ik vind body mists altijd heerlijk om na het douchen op te spuiten. Een parfum vind ik namelijk te sterk voor in bed, maar een body mist zorgt ervoor dat je lekker fris ruikt zonder dat het te overheersend is. 

Zwitsal Body Mist Original is verrijkt met de vertrouwde, zachte Zwitsal geur voor een heerlijk ruikende huid. Naast Zwitsal Body Mist Original is er ook Body Mist Pink Blossom, een bloemige zoete geur. Zelf vind ik de originele Zwitsal geur toch altijd het lekkerste, dus ik ben heel blij dat ik deze aan mijn 'Zwitsal collectie' mocht toevoegen.

Bij zo'n body mist moet je overigens niet verwachten dat hij de hele dag waarneembaar is, af en toe bij sprayen is namelijk wel gewenst. Ik gebruik ze zelf vooral graag voor het slapen gaan. Zo ga ik fris mijn bed in en ruiken de lakens ook gelijk lekker.

Als je net als ik dol bent op Zwitsal is er weinig wat je tegenhoudt om deze producten aan te schaffen. Ze ruiken lekker én doen goed hun werk. Ik ben helemaal tevreden!

Zwitsal Body Mist & Douche Mousse - €6.99 per stuk
'' Ben jij ook zo dol op Zwitsal?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

Geen opmerkingen