Kneipp Good Night


Slapeloze nachten; voor velen klinkt het ongetwijfeld bekend in de oren. Hoewel ik zelf -gelukkig- een hele makkelijke slaper ben, weet ik dat dat niet voor iedereen geldt. Kneipp lanceert daarom een nieuwe Good Night lijn met darin 7 producten om je te ondersteunen bij een goede nachtrust. Ik heb de producten al in huis en deel ze graag met jullie.


Deze nieuwe Good Night lijn van Kneipp bestaat in totaal uit zeven producten, namelijk:

Douche Foam: ik ben gek op douche foams en gebruik deze vooral in de wintermaanden heel graag. Ik weet niet wat het precies is, maar een foam geeft een heel vertrouwd en warm gevoel. Het voelt zo lekker zacht aan op je huid; het is een beetje een knuffel in een flesje.

Met deze nieuwe douche foam ben ik dan ook ontzettend blij. Ik heb hem de afgelopen week al meermaals gebruikt en vind hem ontzettend lekker. Hij schuimt goed, laat mijn huid lekker zacht voelen én ruikt heerlijk.

Badschuim: de nieuwe lijn van Kneipp heeft een eenvoudige, maar tegelijkertijd bijzondere geur. Het is eigenlijk een hele simpele, houtachtige geur met een snufje frisheid. Niet fris als in citrus achtig, maar meer als in denne-achtig. Kneipp omschrijft hem zelf als een houtachtige geurbeleving van alpenden en amyris. 

Het badschuim van Kneipp is voor mij niet onbekend. Ik kan mij voorstellen dat je met deze heerlijke, weelderige geur echt kunt ontspannen in bad. Ik ben zelfs een beetje bang dat als ik hem in mijn badkuip gooi, ik er niet meer uit wil komen. We gaan het binnenkort ontdekken. ;) 

Douche: naast een douche foam is er ook nog een gewone 'douche', zoals Kneipp dit noemt. Dit is een soort douchegel, maar dan net wat voedender. Ik vind deze ook altijd erg fijn van Kneipp. Deze Good Night variant is daar geen uitzondering op.


Lig je lekker in bad te relaxen? Dan mogen deze twee producten niet ontbreken om nóg meer te ontspannen:

Geurkaars: van Kneipp heb ik nu één keer eerder een geurkaars geprobeerd. Ik weet niet meer precies welke geur ik toen had, maar volgens mij was het er één van de Goodbye Stress lijn. Ik weet nog wel dat ik deze destijds erg fijn vond. Ik kan niet wachten om deze binnenkort mee in bad te nemen.

Sheet Mask: het sheet mask heb ik ondertussen al geprobeerd, omdat ik hier té nieuwsgierig naar was en toch een maskertje wilde gebruiken.

Dit masker heeft opnieuw de heerlijke, warme houtgeur. Iets minder sterk dan bij de andere producten; gelukkig maar. Je wilt ten slotte niet dat je een kwartier met zo'n ding ligt die stikt van de parfum. Deze geur is lekker subtiel en weelderig en zorgt er voor dat je echt even goed kunt ontspannen. Het masker maakt mijn huid lekker zacht, het ruikt lekker én ik heb er heerlijk van genoten.


Last but not least hebben we in deze collectie van Kneipp ook nog twee oliën, namelijk: 

Regenerating Body Oil: een body olie is heerlijk om in de koude wintermaanden op je droge benen, armen of noem het maar op te smeren. Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf niet snel een body olie gebruik omdat ik niet zo'n fan ben van het vettige laagje op mijn huid, maar zo heel af en toe wil ik er wel eens eentje bij pakken als mijn huid écht heel droog is. 

Badolie: een badolie vind ik dan weer wel erg lekker. Dit gebruik ik zelf graag in combinatie met een badschuim. Een paar drupjes badolie zorgen voor extra geurintensiteit én zorgen ervoor dat mijn huid na het badderen zijdezacht is. Deze gaat binnenkort ook mee de badkamer in.

& dat was hem; de nieuwe Good Night collectie van Kneipp. Ik ben tot nu toe weer heel erg enthousiast en kan niet wachten om het bad in te duiken met de andere producten.

Regenerating Body Oil - €9.49 | Badolie €10.49 | Badschuim €9.99 | Douche foam €8.49 | Douche €5.99 | Sheet Mask €3.99 | Geurkaars €7.99.

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking

  1. Wat een heerlijke lijn lijkt me dit en dan vooral de geurkaars :)

    BeantwoordenVerwijderen