LUSH - You Shall Go To The Ball Bath Bomb

Een tijdje geleden kreeg ik van mijn moeder een heerlijk pakket met allerlei LUSH producten. En laten we eerlijk zijn; van LUSH worden we allemaal blij. Hoewel ik zo mijn favorieten heb vind ik het ook ontzettend leuk om nieuwe producten uit te proberen. LUSH wisselt hun assortiment regelmatig met Limited Editions of een nieuwe aanvulling aan het vaste assortiment. Ik testte onder andere één van hun nieuwe bath bombs; You Shall Go To The Ball.


Ik hoef je waarschijnlijk niet uit te leggen waarom deze bath bomb deze naam heeft gekregen. Maar mocht je het niet begrijpen doe ik dat toch. Deze prachtige bath bomb is gevormd als een koets die verdacht veel lijkt op de koets uit Assepoester (Cinderella). De koets waarmee zij naar het bal gaat is dan misschien niet felroze, maar mooi zijn ze allebei.

Deze felroze koets doet natuurlijk denken aan de bekende koets uit de film Assepoester en draagt daarom de bijbehorende naam 'You Shall Go To The Ball'. Deze opvallende bath bomb is nog mooier gemaakt doordat hij een gouden laagje heeft gekregen om hem er extra magisch uit te laten zien.

De You Shall Go To The Ball bath bomb heeft de geur van zoete aardbei en zorgt er voor dat je spontaan trek krijgt in lekkere zoete snoepjes (of iets in die richting). Hoewel de geur zoet is, is hij tegelijkertijd niet té zoet en heeft hij ook weer iets warms in zich. Ik ben niet gek op zoete geuren en vind deze echt fantastisch. 

Als je de bath bomb in het water laat zorgt hij voor roze met peachy swirls. Natuurlijk met de nodige glitters en shimmers! Als de bath bomb helemaal is opgelost vermengen de roze en peachy tinten zich en wordt je water lekker felroze. Heel erg sprookjes achtig. Hoewel ik hem als volwassene erg leuk vind denk ik dat hij voor kinderen ook geweldig is!

Mijn huid voelde in het water al heerlijk zacht en na het verlaten van het bad is dat niet veranderd. Ik rook tevens heerlijk én zat van top tot teen onder de subtiele shimmers. Vinden we ook niet erg! Ik denk dat we hier een nieuwe favoriet hebben.

LUSH - You Shall Go To The Ball Bath Bomb - €6.50
'' Wat is jouw favoriete LUSH bath bomb?

3 opmerkingen

  1. Prachtig is deze he! En hij is ook best zwaar. Ik vond 'em onder de Kerstboom. Ik ben heel benieuwd naar de (hopelijk) mooie bath-art dat ie zal maken in bad. Hij ruikt inderdaad heel zoet ;-) , hij stond laatst ff op mijn bureau en de hele kamer rook ernaar hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie bathbomb is dit! Ben nu wel heel benieuwd naar de geur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kan nooit kiezen bij de Lush! Wel een cutie deze <3

    BeantwoordenVerwijderen