Mijn nieuwe webshop | A Cozy Gift + Kortingscode


Zoals je wellicht weet is mijn full time baan het runnen van mijn eigen webshop. Dit doe ik samen met mijn moeder en hier heb ik inmiddels al heel wat jaren plezier in. Omdat wij hier zoveel plezier in hebben besloten wij er een tweede webshop bij te openen. Nieuwsgierig wat we precies verkopen? Lees dan snel verder,

Onze webshop heet A Cozy Gift en is dé plek om de leukste musthaves én cadeautjes te scoren. Een cadeautje voor jezelf of voor een ander. 


Op onze website vind je ontzettend veel leuke producten die allemaal één ding gemeen hebben; je krijgt er een warm gevoel van. Zo vind je in de shop hele fijne plaids, cozy sokken, heerlijke geurkaarsen, lekkere delicatessen en overheerlijke theetjes. 

Naast de losse producten hebben wij ook verschillende cadeau pakketten voor hem, haar en baby. De webshop wordt bijna dagelijks aangevuld met nieuwe items en nieuwe combinaties.


Onze best seller op dit moment zijn onze brievenbus cadeau pakketten. Een brievenbus pakket is de perfecte verrassing om naar iemand op te sturen. Zomaar, om te laten weten dat je aan iemand denkt... om iemand beterschap te wensen of noem het maar op. Deze pakketten zijn laag geprijsd én passen door de brievenbus, waardoor de ontvanger er niet thuis voor hoeft te zijn en de verzendkosten tevens laag blijven.

Wij zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe webshop. Als je mij een beetje kent weet je dat ik gezelligheid in en rondom het huis ontzettend belangrijk vind. Deze webshop straalt in mijn ogen alleen maar warmte en liefde uit, en dat is precies wat we willen bereiken. 

Dus, als je op zoek bent naar een cadeautje voor jezelf óf voor een ander; ik zou het onwijs leuk vinden als je een kijkje neemt op onze webshop. Ik heb speciaal voor de lezers en lezeressen van mijn blog een kortingscode aangemaakt; ELEGANTIC10. Hiermee krijg je 10% korting op het gehele assortiment. 

'' Wat vind jij van onze nieuwe webshop?

3 opmerkingen