Nieuwe feest- en winterkleuren van Max Factor & Rimmel


De mooiste collecties worden -wat mij betreft- altijd gelanceerd rondom de feestdagen. Tijdens deze dagen doen we allemaal automatisch toch iets meer ons best om leuk voor de dag te komen. Je nagels mogen dan natuurlijk niet overgeslagen worden. Dat hoeft ook niet, want tegenwoordig zijn er zó veel mooie nagellakjes op de markt dat je die kans al bijna niet meer krijgt. Max Factor en Rimmel lanceerden samen maar liefst twintig nieuwe nagellakjes, en daarvan deel ik er vandaag een aantal met jullie.


Ik begin met de nagellakjes van Max Factor. Zij lanceerden de Nailfinity Gel Colour in tien nieuwe kleuren. Dit is een hoogglanzende nagellak met een salon-gel-look. Naast de nagellakjes is hier ook een speciale top coat bij die er voor zorgt dat de lakjes nog langer op hun plek blijven zitten.

Van links naar rechts ontving ik de volgende kleuren:
- Max's Muse
- Leading Lady
- That's A Wrap


Op bovenstaande foto heb ik de kleurtjes in een net wat andere volgorde aangebracht. Van links naar rechts zie je hier Leading Lady, That's a Wrap & Max's Muse.

Leading Lady is by far mijn favoriete kleur. Dit is een vrij koele, lichtroze tint. Als je héél goed kijkt zit er zelfs een miniem shimmertje in. Dit lakje dekt verrassend goed; in twee laagjes.

Ook That's A Wrap dekt in twee laagjes. Deze koraalroze/rode tint valt ontzettend goed op en vind ik vooral voor de lente- en zomermaanden een heel mooi kleurtje. 

Max's Muse dekt helaas wat minder goed dan de andere twee kleuren. Ik heb op bovenstaande foto twee laagjes aangebracht en daarmee dekt hij niet volledig. Je ziet ook heel goed dat dit lakje vrij streperig is en er zitten hele kleine korreltjes in. Ik weet niet of dit puur bij die van mij is, want het lijkt er op dat er hier iets niet is goed gegaan. De andere twee lakjes hebben dit totaal niet.

Max Factor Nailfinity Gel Colour - €11.99.


Van Rimmel mocht ik vijf van de nieuwe kleurtjes ontvangen. Zij lanceerden tien nieuwe kleuren in hun 60 Seconds Super Shine formule. Deze nagellakjes drogen in zestig seconden en hebben altijd een mooie glans.

Van links naar rechts ontving ik de kleuren:
- Jet Setting
- Silver Bullet
- Feisty Red
- Extra!
- #YOLO


Op bovenstaande foto heb ik de kleuren in deze volgorde geswatcht: Silver Bullet,  #YOLO, Jet Setting, Extra! & Feisty Red

Silver Bullet is een prachtige, witte nagellak met zilveren shimmers. Heel subtiel, maar tegelijkertijd heel goed aanwezig. Dit is echt een prachtige kleur voor tijdens de feestdagen. Je zou hem op al je nagels kunnen aanbrengen, maar je kan er ook voor kiezen om hier een accent nagel mee te maken. Deze dekt in twee laagje.

#YOLO is samen met Silver Bullet mijn favoriet uit deze nieuwe collectie. Deze nude/taupe kleur dekt wederom in twee laagjes en is eigenlijk geschikt voor elke dag van het jaar.

Een goede, rode kleur kan natuurlijk niet ontbreken in een collectie voor de feestdagen. Jet Setting oogt in het potje wat meer naar roze, maar op de nagels vind ik hem toch echt meer rood. Subtiel rood, laten we het zo noemen. Ook deze dekt in twee laagjes.

Extra! is wederom een kleur die perfect is voor een accent nagel. Je kunt deze uiteraard ook op al je nagels dragen als je daar van houdt. Opvallen doe je daar in ieder geval zeker mee! Ook deze mooie kleur dekt in twee laagjes.

Last but not least hebben we Feisty Red. Deze rood is echt felrood en maakt daarmee de perfecte kleur 'Christmas Red'. Deze dekt in twee laagjes net niet helemaal, maar met een derde laagje heb jij perfect rode nagels.

Rimmel 60 Seconds Super Shine Nagellak - €4.99

Als ik een favoriet van deze twee merken moet kiezen ligt mijn voorkeur toch bij de lakjes van Rimmel. Hoewel de formule van Max Factor echt niet verkeerd is vind ik die van Rimmel net iets fijner lakken. Daarnaast drogen de lakjes van Rimmel ontzettend snel, dus dat is echt een voordeel! 

'' Welke van deze kleuren is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

Geen opmerkingen