Purpuz Planner 2022


Inmiddels heb ik al twee jaar op rij de Purpuz Planner mogen ontvangen. Een hele populaire planner waarin je vrijwel álles wat je wilt doen kunt bijhouden. Ook dit jaar mocht ik de planner weer ontvangen en deel ik hem graag met jullie. Mocht je er nog niet bekend mee zijn is de Purpuz Planner namelijk écht iets om eens naar te kijken.


Voorgaande jaren ontving ik de Purpuz Planner in de kleuren roze en zwart. Dit jaar is het mijn favoriete kleur tot nu toe; Morning Green. Deze kleur is dit jaar nieuw en naast deze groene planner is hij er ook nog in vier andere kleuren; zwart, goud, roze en grijs.

Hoewel ik heel erg gek ben op roze, vind ik deze groene kleur de mooiste tot nu toe. Het is echt een hele trendy, groene kleur. Ik heb één muur in ons kantoor begin dit jaar in zo'n zelfde soort groene kleur geschilderd. Nog net iets lichter, maar je snapt waar ik hier mee naar toe wil; ik ben dol op dit soort tinten groen.

Een nieuwe, frisse kleur vind ik altijd een aanrader voor je agenda/planner. Het geeft mij toch iets meer motivatie om lekker te werken vanuit een nieuwe planner. Het is ten slotte een nieuw jaar! Des te fijner is het dan als de planner ook echt nieuw aanvoelt. Ieder jaar dezelfde kleur word op een gegeven moment ook zo saai. 


Wat betreft uiterlijk en vormgeving (op de kleur na, natuurlijk) is de planner vrij identiek aan die van vorig jaar. Purpuz heeft zelf de volgende 'positieve punten' op een rijtje gezet:

met Purpuz haal jij je doelen : ja
bewezen methode : ja
meer geluk en succes gegarandeerd : ja
krijg een positievere mindset: ja

handige lijstjes : ja
duidelijk schema’s voor overzicht : ja
uniek werkboek + agenda 2022 : ja
inspirerende weekkalender : ja
mooie quotes : ja

tips om beter te plannen : ja
gratis toegang tot de Purpuz Clan (Facebook) : ja

CO2 neutraal in Nederland gemaakt : ja
FSC geproduceerd : ja
goed voor mens, dier en milieu : ja

Klinkt niet slecht, toch? Ik gebruik de Purpuz Planner al drie jaar en vind hem zeker heel erg fijn. Hoewel ik niet van alle pagina's gebruik maak (Ik ben nooit zo van het doelen stellen en hier uitgebreid over schrijven. Als ik een doel heb behaal ik dat op mijn eigen manier), vind ik de planner zeker fijn.

Mijn enige puntjes van kritiek zijn eigenlijk hetzelfde als vorig jaar. De tijdsaanduidingen zijn voor mij overbodig (ik plan niet op tijd, en als ik wel een tijd aan een afspraak moet koppelen schrijf ik deze er zelf bij). Daarnaast mag de planner van mij net iets kleiner zijn, omdat hij aardig groot is. Wat mij betreft mocht hij ook een stuk kleiner zijn.

Purpuz Planner 2022 - €39.97
'' Maak jij veel gebruik van een agenda of planner?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking

  1. Ik heb voor het eerst een doelen en dromenplanner aangeschaft voor het nieuwe jaar. Ik hoop dat ik het ook echt ga gebruiken :)

    BeantwoordenVerwijderen