Sally Hansen Feest nagellak


Speciaal voor de feestdagen lanceert Sally Hansen twee nieuwe nagellakken. Nadat ik vorige week al twee van de feestelijke collecties van Rimmel London én Max Factor deelde, kon dit merk natuurlijk niet achterblijven. Sally Hansen brengt twee nieuwe kleuren uit en deze deel ik vandaag met jullie.


Hoewel de meeste merken tijdens de feestdagen een collectie met een ruim aantal kleuren lanceren, vind ik dat Sally Hansen het prima aanpakt door met twee kleuren uit te komen. Eén voor elke Kerstdag, of één voor beide Kerstdagen en de andere voor oudjaarsavond.

De eerste kleur is nummer #151 Warm Cacao. Dit is een intens donkerbruine kleur die bijna naar zwart neigt, maar nog net in het rijtje 'bruin' valt. Ik draag zelf geen zwart op mijn nagels maar vind een donkere kleur zo af en toe wel heel mooi. Deze kleur bruin is daardoor perfect. Stel je deze kleur ook even voor met een laagje glitters er overheen (of een accent nagel met glitters). Heel feestelijk!


Het hoogtepunt van deze twee lakjes is wat mij betreft -al hoe mooi ik Warm Cacao ook vind- nummer 240, Golden Quartz. Ondanks dat ik héél veel nagellak in mijn collectie heb, had ik nog geen rosé gouden kleurtje in mijn collectie. Dat is namelijk wat deze lak is; rosé goud met een heleboel metallic shimmers. Ontzettend feestelijk en tegelijkertijd ook nog vrij subtiel. Een stuk subtieler dan een gouden nagellak bijvoorbeeld.


Beide nagellakjes dekken perfect in twee laagjes. Links zie je Golden Quartz, rechts zie je Warm Cacao. Op de swatch zie je dat deze Warm Cacao kleur echt bijna zwart is. Hij is op de swatch ook nog iets donkerder dan in het potje, maar desondanks vind ik het een perfecte kleur voor -bijvoorbeeld- oudjaarsavond.

Hoewel het meestal 'Go big or go home' is, vind ik dat Sally Hansen het goed heeft gedaan met deze twee lakjes. Ze zijn allebei mooi én feestelijk. Wat wil je nog meer?

De lakjes van Sally Hansen zijn verkrijgbaar bij Etos, Ici Paris XL & Bol en kosten €9.99 per stuk.
'' Welke van deze twee kleuren zou jij tijdens de Feestdagen dragen?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. 
Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen