Styletone Classic Box December - Merry & Bright


De Styletone box is elke maand weer een feestje, maar tijdens de feestdagen hoop je toch stiekem op een klapper. De meest bijzondere maand vraagt toch om de meest bijzondere box! Of de box daadwerkelijk mijn favoriet is van het hele jaar, dat vertel ik je vandaag. Laten we gaan kijken wat er allemaal in zit!


1. Paese Lipgloss - Winkelwaarde €10.00
Een mooie glans op je lippen kan tijdens de feestdagen natuurlijk niet ontbreken. Hoewel de lipgloss waarschijnlijk snel is verdwenen door al dat lekkere eten, wil je er in ieder geval aan het begin van de dag leuk uitzien! ;). Deze lipgloss van Paese heeft een minimale, lichtroze kleur met een mooie shimmer. Hij plakt niet, heeft geen overheersende geur en brengt eenvoudig aan. Doordat de lipgloss slechts een minimale kleur heeft kun je deze ook mooi over een lipstick aanbrengen.

2. Beautaniq Beauty Gold Angel Oogmasker - Winkelwaarde €6.00
Voordat je je make-up aanbrengt voor de feestdagen wil je natuurlijk dat je huid er op zijn opperbest uitziet. Met deze maskertjes van Beautaniq Beauty kun je nog even een momentje ontspannen en zorg je er voor dat vermoeide ogen wat helderder worden. Deze oogmaskertjes van Beautaniq Beauty hebben al eens eerder in de box gezeten (maar dan in een ander kleurtje), dus ik verwacht dat deze net zo fijn zijn.

3. Luxie Beauty Oogschaduw Kwast 2x - Winkelwaarde €25.00
Omdat de december maand bekend staat om geven, ontvang je deze maand twee Luxie Beauty Oogschaduw kwasten. Eentje voor jezelf, en eentje om cadeau te doen. Natuurlijk kun je ze ook allebei houden, maar hoe leuk is het om er een andere beauty liefhebber blij mee te maken?

4. LOOkX Wenkbrauw Potlood - Winkelwaarde €19.00
Om je wenkbrauwen in te kleuren zit er in deze box een wenkbrauw potlood van LOOkX. Ik heb het al vaker gezegd, maar dit soort producten vind ik altijd wat minder in de box. Dit is namelijk zó persoonlijk qua kleur en daardoor matcht de kleur doorgaans niet. Voor mij is deze veel te donker, dus ik ga kijken of ik hier iemand anders blij mee kan maken.

5. Estate Baby Girl palette - Winkelwaarde €30.00
Last but not least zit er een groot palette in deze box van het merk Estate. Zij noemen dit zelf een pigment palette. Deze kun je dus gebruiken op je ogen, maar ook als blush, highlighter en noem het maar op. De kleuren zijn vrij neutraal, op de felle roze kleuren na. Daarmee kun je je looks net even wat meer laten opvallen.

& dat was hem; de Styletone box van december. Als ik de producten los beoordeel ben ik over vier van de vijf producten zeker enthousiast. Op het wenkbrauw potlood na zijn het allemaal producten die ik zelf zou gebruiken óf waar ik eenvoudig iemand anders blij mee zou kunnen maken.

Gezien het de december box is had ik stiekem wel iet wat andere producten verwacht. Feestelijke kleuren of een lekkere glitter, bijvoorbeeld. Tijdens de december maand mag je ten slotte extra groot uitpakken. Maar afgezien van dat, vind ik het een hele mooie box!

De Classic Box kost €16.95 (inclusief verzending) en heeft deze maand een waarde van €90.00
'' Welk item uit deze box is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking