10 Favorieten uit mijn Webshop

Een beetje self-love kan nooit kwaad. De afgelopen tijd werk ik ontzettend hard aan onze nieuwe webshop en voegen wij dagelijks nieuwe producten aan de shop toe. Inmiddels is het assortiment al erg uitgebreid en hebben we prachtige producten in onze collectie. Hoewel ik stiekem alles geweldig vind, deel ik vandaag mijn 10 favorieten uit de shop met jullie.

Oorbellen met zirkonen: ik deel de items in willekeurige volgorde en begin bij deze fantastische oorbellen. Ik kan je zeggen dat het lastig is om je in te houden met al die leuke items in de webshop. Het liefste wil ik van elk item ook één exemplaar zelf houden. Deze oorbellen vind ik dan ook prachtig.

Oorbellen met coin: sieraden hebben we nog niet zo lang in ons assortiment, maar vind ik nu al één van de leukste items in de shop. Ook dit paar met creeoltjes vind ik prachtig. Heel leuk vormgegeven met zirkonia's en daaronder bungelt een goudkleurig muntje.

Handschoenen: in onze webshop passen we de producten natuurlijk zo aan dat ze goed bij het seizoen passen. Nu het winter is hebben we deze prachtige handschoenen aan ons assortiment toegevoegd. Momenteel hebben we ze nog in vier verschillende kleuren, maar ze gaan erg hard. Een goed paar handschoenen mag dan ook niet ontbreken in je winter garderobe.

C'est La Vie Mok: ik drink gedurende de dag flink wat kopjes thee en doe dat natuurlijk het liefst vanuit een leuke mok. Deze mooie 'C'est La Vie' mok vind ik ontzettend leuk. Het is een prachtige quote in een simplistische vormgeving.

Armband met parels: zoals je wellicht al hebt gezien zijn de sieraden in onze webshop vrij minimalistisch, maar tegelijkertijd heel trendy en toch opvallend genoeg. Deze mooie armband bestaat uit een goudkleurige helft met steentjes én voor de andere helft bestaat deze uit prachtige pareltjes. 

Ring met zirkonia steentjes: om je look af te maken hebben we een aantal prachtige, verstelbare ringen op de webshop staan. Ik ben zelf dol op goud en vind dit exemplaar echt een plaatje. 

Rozen zeepjes: sinds we deze fijne zeepjes van Isabelle Laurier in de winkel hebben ruikt het elke dag heerlijk als ik de winkel binnen kom. Deze fijne zeepjes ruiken heerlijk naar rozen én zien er ook nog eens ontzettend schattig uit. 

Vellutier Geurkaarsen: om nog even door te borduren op geur; ik ben dol op kaarsen. Als je mijn blog al jaren volgt is dat niets nieuws; ik schreef door de jaren heen al heel wat reviews en artikelen over geurkaarsen. De geurkaarsen van Vellutier hebben een hele luxe uitstraling én geuren fantastisch. Als je fan bent van WoodWick is dit merk absoluut een aanrader. 

Metzger & Söhne Praliné's: iets lekkers mocht niet ontbreken in onze shop. We hebben verschillende delicatessen, maar mijn favoriet zijn de praline's van Metzger & Söhne. Deze komen uit Oostenrijk en zijn echt bizar lekker. Ik heb er al veel te veel van op! ;) 

Pasjeshouder met initialen: & last but not least; een pasjeshouder. In onze shop vind je ook een heleboel leuke, gepersonaliseerde items. Make-up tasjes met initialen -of naam- bijvoorbeeld, maar ook deze mooie pasjeshouders. Hoe leuk is dat; een pasjeshouder met je eigen initialen/naam?

& dat waren ze; mijn favorieten uit de shop. Heel lastig om te kiezen, want zoals ik al zei vind ik eigenlijk álles leuk. Ik zou het dan ook ontzettend leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn webshop acozygift.nl. Mocht je iets willen bestellen krijg je met de kortingscode ELEGANTIC10, 10% korting op je gehele bestelling. 

'' Welk van deze items spreekt jou het meeste aan?

1 opmerking

  1. Wat een leuke items. De pralines zien er heerlijk uit en wat een leuk doosje!

    BeantwoordenVerwijderen