3x Salt Of The Earth


Er zijn tegenwoordig zó veel beauty merken dat het helaas vrijwel onmogelijk is om ze allemaal uit te proberen. Desondanks heb ik het geluk dat ik heel vaak mooie -voor mij- nieuwe merken mag ontdekken. Zo kreeg ik onlangs een pakketje met daarin drie producten van het merk Salt Of The Earth. Dit merk kende ik al wel van uiterlijk, maar had ik zelf nog niet eerder geprobeerd. Vandaag deel ik mijn eerste ervaring met dit merk met jullie. 


Ik ontving in totaal drie producten van Salt Of The Earth. Het eerste product is de Unscented Effective Natural Deodorant. Dit is zoals de naam het al zegt een ongeparfumeerde deodorant in een roller vorm.

Hoewel ik vroeger bijna alleen maar spray deodorants gebruikte, ben ik tegenwoordig dol op een roller. Dat werkt zo lekker makkelijk zonder dat je gelijk zo'n deo-walm om je heen hebt hangen. 

Deze ongeparfumeerde deo roller is wat mij betreft dan ook een topper. Hij geeft mij heel lang een fris gevoel zonder dat ik hem om de haverklap opnieuw moet aanbrengen. Wat ik ook een groot pluspunt vind is het feit dat hij niet plakt. Daar heb je bij een deo roller namelijk nog wel eens last van.


Hoewel ik heel gek ben op een roller was ik minstens net zo enthousiast over deze Effective Natural Deodorant in de geur Lavender + Vanilla. Dit is namelijk wel een spray, maar niet zo'n standaard spray als je bij een deodorant gewend bent. Deze moet je echt bij elk spraytje opnieuw indrukken en kun je daardoor een stuk gecontroleerder aanbrengen.

Maar voordat ik daar verder op in ga; wat is deze geur lékker! Lavendel kan soms heel overheersend en aanwezig zijn, maar bij deze geur is dat absoluut niet het geval. Je ruikt hem zeker, maar in combinatie met de vanille is het een hele prettige geur.

Ook over deze deodorant ben ik heel erg te spreken. Hij doet wat hij moet doen en geeft mij heel lang een fris gevoel. Het enige nadeel wat ik bij dit product ondervond is dat hij je oksels vrij lang een 'nat' gevoel geeft. Ik heb echt even een tijdje met mijn oksels omhoog gestaan voordat deze niet meer zo nat aanvoelden. Afgezien van dat puntje vind ik hem helemaal prima.


Last but not least mocht ik in deze fijne geur ook nog een Foaming Hand Wash ontvangen. Hier word ik altijd extra blij van, want ik gebruik héél veel zeep. Nu moet ik zeggen dat ik ook héél veel zeep op voorraad heb, maar het is nooit erg om die voorraad weer aan te vullen!

Over deze foaming hand wash kan ik niet veel meer zeggen dan dat hij doet wat hij moet doen. Hij schuimt lekker, zorgt ervoor dat mijn handen schoon worden én dat mijn handen na het wassen heerlijk ruiken. Tevens droogt hij mijn handen niet uit. Ook wel zo prettig!

Al met al ben ik zeker tevreden over deze producten van Salt Of The Earth. Wat mij betreft is het een goede eerste kennismaking met het merk en ben ik vooral heel erg nieuwsgierig naar hun andere geuren.

Nog even wat leuke weetjes: 
- De producten van Salt Of The Earth zijn Vegan en 100% natuurlijk.
- Voor de hand washes zijn er grote navul verpakkingen verkrijgbaar. Dit is én goedkoper, én beter voor het milieu omdat er hierdoor minder plastic wordt verspild.  

Salt Of The Earth Deo Roller - €6.99
Salt Of The Earth Natural Deodorant - €7.50
Salt Of The Earth Foaming Hand Wash - €8.99

'' Heb jij al eens iets van dit merk geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

2 opmerkingen

  1. Klinkt fijn! Hele mooie foto's ook trouwens

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Salt of the earth was eerst mijn favoriete natuurlijke deodorant zonder aluminium, maar helaas werkte ie op een gegeven moment niet meer voor mij en ben ik overgestapt op Loveli. Leuk dat ze nu ook een hand wash hebben, die wil ik wel eens proberen zeker omdat ie je handen niet uitdroogt.

    BeantwoordenVerwijderen