B.A.E. by HEMA 'share the love' collection


Ik ben dol op alles wat schattig, lieflijk of roze is. Valentijnsdag is voor mij extra leuk, want rond die periode wordt alles in de winkels zo ongeveer roze. Hartjes overal en daar word ik heel erg vrolijk van! Afgelopen week mocht ik dit mooie pakketje met de Valentijnsdag collectie van B.A.E. by HEMA ontvangen, en deze deel ik vandaag met jullie!


De 'Share The Love' collectie van B.A.E. by HEMA bestaat uit zes verschillende producten. Drie lipsticks én drie verschillende 'Cheek Powders'. 

De producten van B.A.E. zijn altijd vormgegeven in de meest lieve, lichtroze kleurtjes. Ik heb het al eerder gezegd, maar ze doen mijn een beetje denken aan de producten van Kylie Cosmetics. Alleen dan een stukje fijner geprijsd. ;)

Niet minder leuk, dat zeker niet! De producten uit de Valentijn collectie zijn namelijk éxtra schattig. Zo hebben de Cheek Powders allemaal een lieve imprint van verschillende formaten hartjes.

01 Sunrise Glow is de lichtste kleur van de drie. Ik zou zeggen dat de collectie uit twee highlighters en één blush bestaat. Sunrise glow is een prachtige, subtiele highlighter met een vrij neutrale ondertoon. Hij oogt in de pan wat gelig, maar als je even verder scrolt voor de swatch zie je dat dat op de huid reuze meevalt.


02 Rose Glow is natuurlijk mijn favoriet uit deze collectie. Ik bedoel, dit is de perfecte lichtroze blush! De Cheek Powders zijn goed gepigmenteerd, maar tegelijkertijd vrij subtiel. Je kunt ze heel fijn opbouwen zonder dat je gelijk bang moet zijn dat je wangen knalroze zijn. Ik heb zelf een hele lichte huid en wil nog wel eens de fout maken dat ik té snel té veel blush op mijn kwast heb. Met deze blush heb ik daar geen last van. 


Last but not least is de cheek powder er ook in de kleur 03 Bronze Glow. Deze kleur heeft een warmere, gouden ondertoon. Deze doet mij een beetje denken aan de Mary Lu-Minizer van The Balm, alleen is deze nog net even iets warmer. Deze highlighter past helemaal in mijn straatje en combineert ook prachtig met 02 Rose Glow. 


Op bovenstaande foto zie je de drie Cheek Powders naast elkaar geswatcht. Van links naar rechts zijn dit 01 Sunrise Glow, 03 Bronze Glow & 02 Rose Glow. 

De Cheek Powders in de kleuren 01 en 03 zijn perfect voor een subtiele glow. Ze geven geen verblindend effect zoals je bij sommige highlighters ziet, maar geven juist een hele natuurlijke glans aan je make-up look. 02 kun je zo fel aanbrengen als je zelf wilt; met één of meerdere laagjes.


Ik heb jarenlang een kleine obsessie gehad met lipsticks. Dat heeft er in geresulteerd dat ik momenteel nog steeds een kleine honderd lipsticks in mijn collectie heb. Heel lang hebben die lipsticks stil gelegen en heb ik geen lipstick gedragen, maar sinds ongeveer een half jaartje draag ik het weer elke dag. Geen idee waarom ik er destijds opeens mee gestopt ben, maar ik kan het inmiddels niet meer wegdenken uit mijn make-up routine.

De lipstickjes uit deze collectie maakten mij dan ook weer heel erg enthousiast. Ik zeg express 'lipstickjes', want wat zijn het kleine en schattige hulsjes! De lipstick zelf heeft echt een volwaardig formaat, maar de verpakking is een klein roze pilletje. Heel erg leuk gedaan! Ik wil dat al mijn lipsticks er zo uit zien, ha!

De lipsticks zijn er in totaal in drie verschillende kleuren; 01 Dreamy Pink, 02 Berry Red & 03 Wild Rose. Ik ontving hiervan de kleuren 01 Dreamy Pink (op bovenstaande foto) en 02 Berry Red (op onderstaande foto).

Dreamy Pink is een subtiele, nude kleurige lipstick met een lichte roze ondertoon. Ondanks de roze ondertoon blijft het een vrij koele lipstick die mijn lippen een hele mooie, natuurlijke kleur geven. Iets donkerder dan mijn eigen lippen. Goed aanwezig, maar tegelijkertijd ook heel subtiel.


Berry Red is precies zoals de naam het zegt een bessenkleurtje. Desondanks is deze kleur ook niet gelijk heel heftig en vind ik ook deze kleur perfect voor dagelijks gebruik. Hij is opvallend op een subtiele manier, als dat logisch klinkt. ;)

Op bovenstaande foto zie je links Dreamy Pink en rechts Berry Red. 

De lipsticks glijden echt over je lippen heen tijdens het aanbrengen, wat het heel eenvoudig maakt om de kleur mooi op je lippen te krijgen. In één handomdraai zit de kleur waar hij moet zitten.

Doordat de lipsticks zo zacht en creamy zijn slijt het bovenste 'laagje' wel wat sneller van je lippen af. Een beetje zoals met een lipgloss. Als je flink wat hebt gedronken is het aan te raden om de lipstick even bij te werken, maar dat vind ik zelf nooit zo'n probleem. Zo'n lipstick neemt ten slotte nauwelijks ruimte in in je tas.

Het shiny laagje van de lipsticks vind ik zelf heel erg mooi en daardoor ogen de kleurtjes beide heel erg natuurlijk. Extra leuk; de lipsticks hebben een vrij aanwezige geur. Heel lekker zoet, alsof je net aardbeien snoepjes hebt zitten eten. Doorgaans ben ik niet zo fan van geurtjes aan make-up producten, maar deze vind ik toch wel heel erg lekker. Het enige nadeel is dat ik er trek in snoep van krijg. ;).

Al met al vind ik dat HEMA heel goed haar best heeft gedaan op deze collectie. Alle vijf de producten zijn perfect voor dagelijks gebruik en zijn heel leuk vormgegeven. Naast de leuke vormgeving zijn de producten ook nog eens fijn geprijsd, dus wat wil je nog meer?

B.A.E By HEMA Cheek Powders & Lipsticks - €5.50
'' Waar ben jij het meest enthousiast over, de lipsticks of de cheek powders?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

3 opmerkingen