Een weekendje bij de Leistert

Hoewel een vakantie of een weekendje weg momenteel nog lastig in te denken is, kan ik niet wachten om er weer eens op uit te gaan. Het is alweer jaren geleden dat wij voor het laatst naar het buitenland zijn geweest, maar zelfs een vakantie in Nederland klinkt op dit moment heel erg goed. Ik mag jullie vandaag kennis laten maken met een heel tof vakantie park; de Leistert. Nieuwsgierig hoe mijn weekendje weg bij de Leistert er uit zou zien? Lees dan snel verder!
Een weekendje weg is natuurlijk altijd lekker. Of het nu zomer of winter is; wat mij betreft kan dat altijd. Als het gaat om een vakantiepark heeft mijn voorkeur stiekem toch de zomer. Hoewel het nog niet zo ver is en we eerst nog een echte winter moeten gaan krijgen kan ik al lekker wegdromen over zonnig weer.

Normaal gesproken heb ik daar helemaal niet zo'n behoefte aan, die zomer. Ik ben eigenlijk altijd echt een wintermens geweest en kan ontzettend genieten van sneeuw, ijs en noem het maar op. Maar nu je eigenlijk steeds nergens heen mag merk ik dat ik dat zonnige weertje toch wel mis. In de tuin zitten vind ik namelijk ook heerlijk.

Dus zodra het zomer is heb ik het voornemen om er ook extra van te genieten! Misschien gaan we zelfs wel spontaan eens een weekendje weg.

Zo'n weekend kun je bijvoorbeeld bij een vakantiepark spenderen, zoals de Leistert. Dat is een camping met privé sanitair in Limburg. Wij zijn met mijn ouders al eerder in Limburg geweest en hebben ons daar toen ontzettend goed vermaakt. Je zit bijvoorbeeld in de buurt van Roermond voor een dagje shoppen, maar je bent ook vlak bij grote plaatsen zoals Maastricht. Ideaal!


Als je er niet zo'n fan van bent om alle kanten op te gaan kun je je op een vakantiepark prima vermaken. Bij de Leistert hebben ze ontzettend veel faciliteiten ; een binnen- en buiten zwembad, adventure golf, fietscrossbaan, grote speeltuin, bowlingbaan, diverse restaurants en noem het maar op. Leuk voor jou en je partner om te ontspannen, maar ook een perfecte kindercamping Nederland

Op de Leistert kun je zelf kiezen van welke accommodatie je gebruik wilt maken. Zo kun je een plekje huren om met je camper of caravan te gaan staan, maar ze hebben ook diverse bungalows, cabins & lodges. Zo'n bungalow vind ik altijd heel erg prettig. Zo kun je met de auto overdag toch overal naar toe en kun je in de avond gebruik maken van bijvoorbeeld het zwembad!

Als je geen fan bent van zwemmen kun je je ook prima vermaken op de bowlingbaan. Wat heb ik dat al weer lang niet gedaan zeg! Je kunt natuurlijk ook gek doen en gewoon allebei de activiteiten achter elkaar doen; dan weet je zeker dat je 's Avonds goed slaapt na al dat inspannen. ;)

Of je nu alleen bent met je partner óf gezellig samen met je gezin; op de Leistert kun je je prima vermaken. Dit vakantiepark heeft een kindvriendelijk karakter en is gelegen in een mooie omgeving. Ik zag wat foto's op hun website van het park in de winter en kan je verklappen dat hij er dan nóg mooier uit ziet. En als ik alle binnen faciliteiten zie denk ik dat je je hier het hele jaar goed terecht kunt.

Dit artikel bevat betaalde promotie.
Lees hier mijn disclaimer. 

Geen opmerkingen