& Other Stories Hydrating Setting Spray


Er zijn een aantal merken waar ik heel erg dol op ben. Sommige merken gebruik ik al sinds ik voor het eerst make-up gebruik, maar er zijn ook merken waar ik minder lang geleden kennis mee maakte. & Other Stories is zo'n merk waar ik een paar jaar geleden voor het eerst iets van probeerde en inmiddels erg fan van ben. Ik mocht onlangs weer twee nieuwe producten van dit merk ontvangen en deel vandaag de eerste; de nieuwe Hydrating Setting Spray.

Met de make-up van & Other Stories is het altijd even afwachten hoe het uitpakt. Hoewel ze hele fijne producten hebben zijn er ook een aantal producten waarbij ik een beetje een 'mwah' gevoel heb. Hun gezichts- en huidverzorging daar in tegen is echter geweldig. Ik heb daar nu een heel aantal producten van mogen proberen en geen enkel product heeft mij tot nu toe teleurgesteld.

Ik had daardoor ook wel het idee dat deze nieuwe producten mij goed zouden bevallen. Maar goed, we oordelen pas nadat we het product hebben geprobeerd!


Voordat ik dieper op het product zelf in ga kunnen we natuurlijk niet om de verpakking heen. & Other Stories houdt van een simpele vormgeving die goed bij hun merk past. Lucky for them; daar houd ik ook van! Dit matte flesje heeft een glanzende, zilverkleurige dop met daarover heen nog een klein, doorzichtig dopje. Door deze eenvoudige vormgeving staat hij heel chique op mijn make-up tafel.

Tijd voor het product zelf! Ik gebruik sinds een paar jaar elke dag een setting spray. Meestal de MAC Fix+, maar voor & Other Stories maak ik graag een uitzondering. Zij lanceerden deze Hydrating Setting Spray met de bedoeling om je make-up langer te laten zitten én het vochtgehalte van de huid op peil te houden.

Ik was heel nieuwsgierig of mijn huid daadwerkelijk gehydrateerder aan zou voelen door deze setting spray. Vaak klinkt dat heel mooi, maar doet het product niet daadwerkelijk iets extra's. Bij deze setting spray merk ik echter dat hij wél doet wat hij beloofd. Mijn huid voelt na het aanbrengen van foundation en poeder nog wel eens trekkerig aan en dat gevoel verdwijnt na het gebruik van deze spray als sneeuw voor de zon.

Naast dat het mijn huid daadwerkelijk hydrateert blijft ook mijn make-up gedurende de dag goed zitten. Ik had het stiekem wel een beetje verwacht, maar ik ben weer helemaal enthousiast over dit nieuwe product van & Other Stories. Binnenkort komt er nog een review online over een tweede, nieuw product van dit merk; de cleansing balm. Deze ben ik nu nog even aan het testen, dus stay tuned!

& Other Stories Hydrating Setting Spray - €25.00 (30 ML)
'' Gebruik jij wel eens een make-up of verzorgingsproduct van & Other Stories?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

Geen opmerkingen