Make-up producten die ik dagelijks gebruik


Op mijn blog zie je het hele jaar door reviews voorbij komen van verschillende make-up producten. Ik test ieder jaar ontzettend veel mooie, nieuwe producten uit. Het leek mij daarom leuk om vandaag de producten met jullie te delen die ik écht iedere dag gebruik. Producten waar ik zó enthousiast over ben dat ik ze elke keer weer opnieuw aanschaf of gewoon met heel veel plezier gebruik. Ik heb daarom mijn Everyday Make-Up Organizer op de kop gegooid en deel vandaag met jullie wat daar in zit.


Ik begin met de producten voor mijn gezicht. In dit artikel heb ik kwasten en beauty blenders niet meegenomen, maar mocht je het willen weten; ik gebruik een beautyblender voor mijn foundation en gebruik verder kwasten van Zoeva en MAC.

De foundation die ik gebruik is de Urban Decay Stay Naked Foundation. Deze mocht ik ooit ontvangen voor een product review en heb ik sindsdien al minstens vijf keer opnieuw aangeschaft. Deze geeft een heel natuurlijk effect en heeft precies de goede kleur voor mijn huid.

Wat betreft concealer ben ik nog een beetje aan het zoeken naar een favoriet. Die van Urban Decay vind ik heel fijn, maar doorgaans heb ik geen zin om bijna dertig euro aan een concealer uit te geven. Ik gebruik daarom nu deze van Rimmel en tot nu toe bevalt die prima!

Mijn foundation poeder ik af met de Mac Studio Fix Poeder. Hier heb ik ook al ontelbaar vaak een nieuw exemplaar van aangeschaft. Ik denk dat dit ook het product is wat ik het vaakst heb moeten nabestellen. Hij is niet heel zuinig namelijk, maar wel héél fijn.

Omdat ik een hele lichte huid heb gebruik ik een skinfinish uit de MAC Kelly & Sharon Osbourne collectie. Dit is een hele oude limited edition en helaas is deze inmiddels flink aan het opraken (zie je die mega pan?). Hiervoor moet ik nog een goede vervanger voor zien te vinden, aangezien deze helaas niet meer te koop is.

In dit artikel zie je heel veel producten van MAC voorbij komen, maar dat is simpelweg ook gewoon mijn favoriete make-up merk. Dit is de eerste blush die ik ooit van dit merk aanschafte; Melba. Deze gebruik ik al zeker een half jaar iedere dag. Een hele mooie, natuurlijke tint.


Op de vorige foto vergat ik mijn bronzer. Ik gebruik daarvoor de Milk Chocolate Soleil Matte Bronzer van Too Faced. Zoals je kan zien is deze ook al goed gebruikt en is hij ook bijna aan het einde toe. Vinden jullie het ook zo vervelend als al je dagelijkse producten tegelijk op gaan?


Tijd voor de ogen! Allereerst gebruik ik een oogschaduwbasis van -je raad het niet ;)- MAC. Dit is de paint pot in de kleur Soft Ochre. Met dit potje doe ik echt ruim een jaar of zelfs nog langer. 

Oogschaduw is het geen wat ik het meest afwissel, al moet ik zeggen dat ik dit palette ook al echt een paar maanden non stop gebruik. Dit is het Hot Buttered Rum palette van Too Faced. Wederom een limited edition die niet meer te koop is, maar er zijn genoeg vergelijkbare palettes op de markt. Ook hier zie je een flinke pan!

Mijn go to eyeliner is de Too Faced Roller Liner eyeliner. Hiervan koop ik altijd de mini variant, aangezien ik hier net zo lang mee doe als de grote variant. En ja, ik heb het getest! Het grote verschil is dat het bijna 10 euro in prijs scheelt. Tip dus, als je deze ook graag gebruikt!

Wat betreft mascara is de Too Faced Rollerlash mascara mijn ultieme favoriet. Deze heb ik ook al zeker een keer of tien aangeschaft, maar momenteel ben ik mijn mascara's een beetje aan het opmaken. Ik merkte namelijk dat de collectie met mascara's als maar groter werd en ik elke keer alleen maar mijn Rollerlashes gebruikte. Daarom pak ik er nu steeds eentje uit mijn lade als ik er weer een op heb voordat ik weer over ga op de Rollerlash. Momenteel gebruik ik Oriflame The One & eentje van de HEMA.

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik de wenkbrauw poeder van Make-Up Studio. Dit was het eerste product wat ik ooit voor mijn wenkbrauwen probeerde en ik heb sindsdien nooit meer geruild. Ik gebruik dit product zeker al vijf jaar en dit is pas mijn derde. Wel bijna op overigens, maar de back up ligt al klaar.

Last but not least gebruik ik een MAC Studio Fix+ setting spray om alles goed op zijn plek te houden. Deze kwam uit een limited edition collectie van afgelopen jaar (waar ik de naam van ben vergeten, maar je kan de review vinden in mijn blog archief). Deze heeft een hele subtiele shimmer en daar ben ik gek op.

& om het af te maken draag ik tegenwoordig weer braaf iedere dag lipstick. Mijn favoriet is de kleur Honey Love en ik wijk hier dan ook zelden vanaf. Zoals je kunt zien is deze ook al bijna op. Lucky me kreeg ik van mijn vriend hier alvast een back up van voor Kerst.

En dat was hem; mijn dagelijkse make-up routine. Ik ben heel erg nieuwsgierig of jullie net als ik vaste favorieten hebben, of dat je echt continu wisselt tussen de producten.

'' Wat is jouw favoriete make-up product?

2 opmerkingen

  1. Wat een mooie lipstick kleur! mooie producten gebruik je dagelijks. Liefs Gea www.glamview.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou echt niet meer zonder Mac Fix+ kunnen!

    BeantwoordenVerwijderen