Inglot Natural Origin Nagellak

Kort geleden lanceerde Inglot een nieuwe lijn op het gebied van nagellak; de Natural Origin lijn. Deze lijn bestaat uit 8 nieuwe kleuren nagellak. Ik ontving vier van deze acht nieuwe kleuren en deel deze vandaag graag met jullie.

Voordat ik de kleurtjes behandel is het wellicht leuk om de voordelen van deze Natural Origin nagellakjes te weten. De nagellakjes uit deze collectie zijn 100% Vegan en bestaan uit minimaal 77% natuurlijke ingrediënten. Daarnaast zijn de nagellakjes zuurstof doorlatend, sneldrogend én volgens Inglot blijven de kleuren mooi tot wel 7 dagen. 


Klinkt goed, en natuurlijk heb ik voor jullie uitgetest of deze mooie beloftes ook waar worden gemaakt. Laten we eerst de kleuren bekijken! In totaal zijn er acht nieuwe kleuren gelanceerd:

019 Coconut Shake
020 Morning Dance
021 Wild Orchid
022 Sea Storm
023 Rose Jam
024 Short Romance
025 Dry Merlot
026 Shadow Hunter

Ik ontving hiervan de eerste vier kleurtjes; coconut shake, morning dance, wild orchid en sea storm. 

De nagellakjes uit de Natural Origin lijn hebben een smal, flexibel kwastje. Ondanks dat het kwastje aan de smalle kant is vind ik het erg eenvoudig om je nagel in een handomdraai te voorzien van één van de mooie kleurtjes. Alle lakjes dekken in twee laagjes, zelfs de witte nagellak.

De witte nagellak is dan ook absoluut mijn favoriet. Op zich zijn de kleurtjes uit de collectie niet heel bijzonder of vernieuwend, maar het zijn allemaal prima kleurtjes zonder te veel poespas.


Wat ik zelf erg fijn vind aan de nagellakjes is het feit dat ze inderdaad lekker snel drogen. Na een paar minuutjes zijn je nagels droog genoeg om bijvoorbeeld je telefoon weer te kunnen bedienen. Voordat je nagels écht droog zijn ben je wel eventjes verder, maar ik heb nog nooit een normale nagellak meegemaakt waarbij dat niet het geval is.

Wat betreft langdurigheid vind ik de lakjes ook prima. Zeven dagen haal ik zelf niet, maar mijn nagels blijven een dag of vier mooi voordat het een beetje begint te chippen aan de randjes.

Kortom; prima nagellakjes. Zoals ik al zei zijn de kleurtjes niet heel vernieuwend, maar de nagellakjes doen wat ze beloven. Er zijn inmiddels 26 kleurtjes en daar zitten echt wel wat leuke kleurtjes tussen!  

De nagellakjes van Inglot kosten €17.99 per stuk.
'' Gebruik jij wel eens nagellak van Inglot?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

Geen opmerkingen