Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose


Wanneer één van mijn favoriete merken met een nieuwe geurlijn op de markt komt, word ik natuurlijk enthousiast. Molton Brown lanceerde afgelopen week hun nieuwste geur; Rhubarb & Rose. Ik heb deze fijne geur al een tijdje in huis en deel hem vandaag met jullie!


Molton Brown lanceert in deze nieuwe geur zowel een eau de parfum als een eau de toilette, en de eau de toilette mag ik alvast met jullie delen. De Rhubarb & Rose collectie is speciaal ontwikkeld voor de lente, geïnspireerd door gastronomie en natuur. 

Het klinkt in eerste instantie misschien wat gek om rabarber in je parfum te verwerken, maar geloof mij; dit is een fantastisch ingrediënt voor geur. Vanessa Prudent (Senior Parfumeur bij Molton Brown) omschrijft de geur zelf als volgt: voor iedereen die zogezegd van de zoete dingen in het leven geniet. Een bruisende uitbarsting van rabarber en grapefuit gaat subtiel over in een romige twist van vanille en suikerspin. Mooi omschreven, vind ik.


Deze geur van Molton Brown zit in de typerende MB flacon. Al hun parfums en eau de toilettes hebben deze zelfde vormgeving en langzaam heb ik steeds meer flesjes om naast elkaar te zetten in mijn collectie. Doordat de naam van het parfum in de voorkant gegraveerd staat kun je toch eenvoudig de juiste geur uit je rijtje pakken. 

Deze eau de toilette opent met de zoete geur van grapefruit met een bitterzuur accent van yuzu-fruit. De opening gaat zacht over in een boeket van rabarber bladeren en rozen en eindigt tot een basis van romige vanille akkoorden, muskus en suikerspin,

Toen ik de geur in handen had wist ik niet goed wat ik moest verwachten, aangezien rozen doorgaans niet mijn favoriete geurnoot zijn. Desondanks heeft Molton Brown mij -as usual- ontzettend verrast met deze fantastische geur. Het is echt een zonnetje in een flesje. Lekker fris, fruitig, levendig en met een licht zuurtje. Het bloemige komt heel lichtjes naar voren, maar wordt grotendeels overschaduwd door de muskus voor een warme finish.


Ja, Molton Brown heeft wat mij betreft weer goed gescoord met deze heerlijke eau de toilette. Om nóg meer van deze geur te genieten ontving ik ook deze prachtige, nieuwe gift set. In deze gift set vind je drie handcrèmes in een prachtig vormgegeven doos.

De handcrèmes in dit doosje zijn van links naar rechts: Orange & Bergamot, Delicious Rhubarb & Rose en Flora Luminare. Drie heerlijke geuren die zijn vormgegeven in vrolijke tubes. Een prachtige doos om cadeau te geven en daarnaast zijn de handcrèmes van Molton Brown ook gewoon erg fijn.

Mocht je deze geur nu ergens tegen komen; ruik hem! Ik ben positief verrast en zal deze geur de aankomende lente- en zomermaanden regelmatig uit de kast trekken.

Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Eau de Toilette - €100 (100 ML)
Molton Brown Delicious Hand Cream Gift Set - €30

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

Geen opmerkingen