Max Factor False Lash Effect XXL Mascara


Max Factor breid haar assortiment uit met hun grootste mascara tot nu toe; de False Lash Effect XXL Mascara. Deze mascara is geïnspireerd op wimperextensions én heeft een gepatenteerde technologie om je vollere, langere wimpers met een XXL effect te geven. Dat klinkt ontzettend goed en natuurlijk wilde ik deze mascara heel graag uitproberen. Nieuwsgierig wat ik er van vind? Lees dan snel verder!


De Max Factor False Lash Effect XXL Mascara komt in een chique zwart met gouden huls. Als je naar de mascara kijkt zie je eigenlijk gelijk dat het er eentje van Max Factor is, omdat deze vormgeving goed aansluit bij hun branding. Daarnaast valt hij door het holografische goud lekker goed op!


Met de formule van de False Lash Effext XXL Mascara zouden je wimpers tot wel 70% moeten worden verlengt. Daarnaast belooft de mascara de wimpers dikte te geven én is hij klontervrij. De mascara is bedoeld om in laagjes op te bouwen. Zij raden zelf aan om de laagjes tussendoor te laten drogen.

Dankzij het zandloper-vormige borsteltje vind ik de mascara heel eenvoudig in gebruik. Het borsteltje is wel vrij lang en daardoor vrij groot voor mijn ogen, dat is het enige wat ik graag anders had gezien aan het borsteltje; als hij iets gebogen zou zijn zou het nog makkelijker zijn om je wimpers eenvoudig te voorzien van een laagje mascara.

Maar al met al brengt de mascara zeker niet slecht aan. Op de linker foto zie je mijn wimpers zonder mascara en op de rechter mét de mascara. Hierbij heb ik twee laagjes aangebracht op mijn bovenste wimpers en één laagje op mijn onderste wimpers.

Wat mij betreft is de False Lash Effect XXL een prima mascara voor dagelijks gebruik. Desondanks had ik graag een iets spectaculairder effect gezien om de naam echt eer aan te doen. Mijn wimpers worden goed zwart, maar doorgaans ga ik toch voor een mascara die net iets meer volume geeft.

Al met al vind ik het zeker een prima mascara. Een groot voordeel die ik nog wel even wil benoemen is dat deze mascara ook geschikt is voor gevoelige ogen. Ik heb zelf hele droge ogen en kan daardoor nog wel eens last krijgen van een mascara, zeker als mijn ogen richting het einde van de dag vermoeid raken. Daar heb ik bij deze mascara geen enkele last van en dat vind ik toch een groot pluspunt.

Max Factor False Lash Effect XXL Mascara - €19.99

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 


Geen opmerkingen