Musthave | Atelier van Rosa Croissant Ketting


Lekker rondstruinen op Instagram is iets wat ik graag doe. Ik like en reageer op foto's van mensen die ik volg, maar ik kom ook vaak leuke bedrijfjes tegen. Zo kwam ik onlangs op de pagina van Atelier van Rosa terecht. Zij maakt -onder andere- deze geweldige croissant kettinkjes en daar moest ik er natuurlijk eentje van hebben!

Omdat ik via mijn Instagram al zó veel leuke reacties en berichtjes kreeg over deze ketting wilde ik hem ook hier graag met jullie delen. Ik weet dat velen van jullie hem namelijk geweldig zullen vinden en er misschien zelf ook wel eentje willen bestellen.

Rosa rolt deze croissantjes met de hand van klei, bakt ze daarna meerdere keren en schildert ze vervolgens ook met de hand. Een heleboel werk, maar het resultaat mag er zeker zijn! Ze heeft de kettinkjes in een aantal verschillende kleuren (roze, wit, parelmoer en goud) en ik koos natuurlijk voor de gouden variant. 

Het croissantje is in het echt nog leuker dan op de foto. Ik was dan ook gelijk enthousiast toen ik mijn  pakketje openmaakte. De gouden kleur vond ik zelf het mooiste omdat hij het dichtste in de buurt komt van een 'echte' croissant, maar de andere kleurtjes zijn ook méga schattig. 

Voor het gouden croissantje heb ik €39.95 exclusief verzendkosten betaald. Dit is inclusief kettinkje én hij komt in een lief, roze doosje. Wat mij betreft is het kettinkje zijn geld helemaal waard, zeker als je bekijkt hoeveel tijd het kost om ze te maken.

Mocht je ook zo'n kettinkje willen, dan kan je via Instagram een DM sturen naar @atelier_vanrosa. Omdat ze zoveel aanvragen krijgt kan er een wachttijd zijn, maar ik had het geluk dat er binnen een week al een kettinkje beschikbaar was!

'' Heb jij nog leuke aanraders voor 'small businesses'? 

2 opmerkingen

  1. Helaas is de prijs nu €52 euro geworden:(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah wat jammer! Maar nog steeds helemaal zijn geld waard.

      Verwijderen